Älska din kropp!

Älska din kropp

Kvinnor tänker på sin kropp mer än nödvändigt, och enligt brittiska studier erkänner nästan 98 procent av kvinnorna att de är missnöjda med sina kroppar. Form och storlek tycktes inte ha någon betydelse, men de flesta trodde att en annan kropp skulle göra dem lyckligare. Glamour har gett tips om hur du kan acceptera och älska dig själv.


Det tycks inte finnas någon idealvikt, de flesta kvinnor är missnöjda oavsett hur de ser ut. Det viktiga är att man mår bra och trivs i sin kropp. Ibland måste man jobba mer på sin inställning än exempelvis vikten. Lär älska din kropp med sina kvinnliga former, skriver Glamour.

Och även om vi har rätt inställning kommer det finnas dagar då vi inte känner oss det minsta vackra, då är det viktigt att komma ihåg att man inte är ensam. Ingen är perfekt men höj ditt självförtroende och din inställning.

Sluta jämföra dig med kändisar. Du slösar bara en massa tid och energi att sätta orealistiska mål.
 
Ha en god kroppshållning. Så som du ser på dig själv, ser andra på dig, så sträck på dig. 

Sluta hitta fel i spegeln. Det  är lätt hänt att man fastnar framför spegeln och ju längre tid man står där desto fler fel finner man. Så gå förbi spegeln, du är mer än en kropp.

Ett gott självförtroende är det sexigaste hos en kvinna. Älskar du dig själv kommer även din partner älska dig mer.
 
Även om du inte har världens bästa självförtroende är det viktigt att agera som om du hade det. Så småningom kommer du att lägga märke till hur ditt sätt att tänka förändras. Ditt sätt att vara och ditt sätt att tänka går hand i hand.
Källa: HärVille lägga upp den för jag känner att jag är isf en av de mkt få procenten som gillar sin kropp! (ok alla har sina dåliga dagar och önskningar) Men jag är oftast sjukt nöjd! O aldrig har jag hört någon säga något annat(!)

Förr trodde jag det skulle göra skillnad om mina bröst var lite större eller något sånt, men nej, jag trivs som faen före mesta! så de så^^

Kommentarer
Kommentar av: Karro

Det är bra o fortsätt vara det! Du har faktiskt en snygg kropp. Större eller mindre bröst, spelar ingen roll, sina egna naturliga är alltid finare tycker jag.

2008-12-18 @ 14:08:45
URL: http://karrolinab.blogg.se/
Kommentar av: Anonym

Folk äslar bara folk som älskar sig själva, vad va det jag sa ;P

2008-12-22 @ 19:02:42
Kommentar av: José

det va jag som skrev den sneaste kommentaren ja :P

2008-12-22 @ 19:04:47
URL: http://www.brilliantlifeof.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0