About Me, Anjélica

Jag heter Anjélica och är född och uppvuxen här i Malmö.
Vad du får läsa i min blogg är sånt som intresserar mig. Det är framför allt den orientaliska dansen(magdans) i mitt liv, inspiration, kläder, och om min kreativa sida(sömnad speciellt) som kommer fram, men även min vardag.Dansen: Jag har dansat sedan 6års ålder, med ett uppehåll på typ 2-3år då jag testade kampsportsformen Capoiera och fick grönt bälte! Jag har dansat de flesta stilar, utom pardans, men kommit att satsa på den Orientaliska stilen, dvs vad många skulle kalla Magdans. Detta började jag med år 2006 och idag är jag själv dansledare och professionell magdansös.

Jag är med i en uppvisningsgrupp, Awalim, som hyrs ut till olika evenemang och vi visar mängder av olika stilar inom den orientaliska och vi har redan medverkat i flertalet större shower i Italien, på malmöfestivalen, i Entré, Palladium, Skivsläpp, Amager bio, Ungern, invigningar, bröllop osv osv.Fritiden: Jag spenderar mycket tid till dans och även till att vara kreativ, sy bland annat. Jag gillar även att shoppa, eller bara att gå runt på stan med sällskap av vänner! Träffar kompisar en del när jag hinner och festar gärna, älskar att dansa!


Kreativiteten: Har alltid hört att jag är kreativ och fått den sidan av mig positivt framhävd genom hela livet! Jag dansar, syr, ritar, gör smycken, designar, inreder och älskar det! Jag syr en del av mina egna kläder, främst finare klänningar, men även vardagskläder, tröjor osv eller syr om det jag har. På senare tid så har jag öven börjat sy mina dansdräkter! Detta hittar du under kategorin "Sömnad och kreativitet" eller "magdansdans"
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0