3års dröm i uppfyllelse på 3h

Sen jag började malmö latinskola har jag velat dansa i deras aula. Detta trodde jag inte skulle hända 5dagar innan jag ska ta studenten. Men igår kl 11 så ringde min telefon, jag behövdes till en show i skolan jag skulle ta med mig dräkt, musik o dansa i aulan helt enkelt. Stressad som fan och inte alls förberedd var jag. Syrran fick hämta mina saker för jag hade samtidigt studentlunch.

Så jag bytte om om gick in, det blev  "you wanna move" eftersom den sitter så sjukt i huvudet. När jag var klar tänkte jag byte om, men nej de fick ja inte, den andra tjejen som inte brukar stå på scen var rädd så jag fick gå in och improvisera med henne =) Dock gick BH:n upp mitt i o jag gick ut lite diskret. hahaha Helt sjukt!!! Men sjukt kul!

Mitt 1a soloframträdande o första improvisation på scen :D
 

improvisationen, hade bara hört låten kanske 2 ggr innan!

Uppvisningen entré

Uppvisningen på entré, båda koreografier, här - jag i mittenhär e jag längst till höger =)

19 årBlev 19 idag (A)

En av de skönaste helger jag haft. Massa mat, träffat massa kompisar, fått massa saker o massa kärlek!
Det är inte sakerna i sig som varit de bästa utan att folk har ansträngt sig för min skull, gjort saker för mig som tex min syrra som städade hela mitt rum, skrev massa söta lappar lite här o var, levla min wow-gnome till 30 o sånt haha<3
En tjej tog reda på mitt nummer av en annan vän bara för att gratta, melli o pat köpte tårta, satteljus i den o kom sjungande ut ur hissen till mig <3 charlotta som gjorde söta smycken från en affär vi varit på, som precis var min stil.
Pappa o pat som krigade om vem som skulle gratta mej först vid tolvslaget, min baby som gjort en tavla till mig som ska upp på min vägg snart.. O mycket mer<3

Ja ni ser poängen.. HELA min helg har varit på detta underbara viset!! känner mig något speciell :$

Tack alla, verkligen tack <3

Rätt bikini för din kroppsform

Rätt bikini för din kroppsform

Halternecktoppar ger intrycket av större byst och mönstrade underdelar ger illusionen av bredare höfter. (Foto: BULLS) Missa inte!

För att din dag på stranden ska bli så lyckad som möjligt bör ditt bikiniköp också vara det. Att inte känna sig bekväm i det du har på dig eller oroa dig över mindre smickrande vinklar och poser en hel dag är såklart inte att rekommendera. Välj istället en baddräkt eller bikini som framhäver det du vill visa, här är några smarta trick.


För dig med späd och liten kropp är det fritt fram att välja en baddräktsmodell från sommarens mer kreativa utbud. Prova en variant som lämnar överkroppens sidor bara för att ge samma kroppsdel ett längre intryck. Bikinitrosor med större detaljer i sidorna får också höfterna att se bredare ut. Klassikern långrandigt förlänger, ett bra knep att ta till på valda plagg även på stranden.

Har du en lång överkropp kan du välja en bikiniöverdel med breda band under bysten, eftersom det trollar bort några centimeter från samma område. En halterneck-modell smickrar också brösten och axlarna samt ger en fin avrundning. 

Har du tvärtom en kort överkropp som du gärna vill förlänga, kan du välja lågt skurna bikinibyxor eller en baddräkt där exempelvis en skärpdetalj sitter långt ner på midjan. Tricket är att dra midjan nedåt för att skapa illusionen av en längre överkropp.

Vill du ha en kurvig strandlook kan du enkelt trolla fram lite mer höfter och byst med mönstrade badkläder. Hela baddräkter med mjuka grafiska tryck eller sömmar i sidorna skapar intrycket av timglasfiguren du eftersträvar. Illusionen av en smalare midja ger samtidigt  bredare höfter och större byst.

För den kurviga som istället vill dra blickarna från yppiga delar passar en helbaddräkt med sydda veck eller rysch bäst.

Du som har liten byst kan framhäva den med en halterneck-bikini eller baddräkt där rejält med tyg används över bysten. Går överdelen dessutom långt ned skapar du illusionen av en klyfta som ser större ut än vad den egentligen är.

För dig vars rumpa gärna drar en större storlek än bysten rekommenderas en bikini i två olika storlekar. Hör med din återförsäljare om det är ok att köpa delarna var för sig.

Källa


Långklänning

Tycker denna bilden är så vacker o somrig. Inte förstått vitsen med långklänning egentligen, jag älskar mina ben o vill inte dölja dem <3 Dock har ja bandage hela tiden så där skulle en långklänning ändå komma till pass..

Betyg

Gjorde ett test på vad jag KANSKE får i betyg, detta var iaf vad jag kom fram till, kan bli sämre, men borde bli över 18,0p iaf =D Får veta på måndag om jag blir godkänd på Ma C!!! :O

ENTRÉ

Idag är det uppvisning på köpcentret Entré 15.00!! <3 Massa kul dans, sen mer firande av födelsedagen som e imorgon:P

Haha, har namnsdag idag, Desirée(3e namn) O 19 imorgon <333 Ni ska se sen så söta saker ja fått =D O än e de itne slut.. ^^

Hellow

ledig idag till måndag<3

Ska dansa på entré på Lördag kl 15.00=D världens kortaste tid för ombyten!! kmr inte kunna andas - har inte ens en paus mellan 2st som jag ska dansa, sen efter d har ja bara ett nr emellan att få på den riktiga dräkten... X_X!!!

18.09 den 2juni 2009

... så går jag ut gymnasiet med titeln Gymnasie-Ekonom.


Nu har äntligen info kommit!

Studentlunch
29 maj klockan 12.00

Fotografering, grupp/inviduellt

15.45 SPEI3A  / 16.00 SPEI3A


KLASSERNA SAMLAS 17.30 MED SINA MENTORER

SPEI3A                              304

Utspark från trappan

18.09 SPEI3A

Avslutning
S:t Pauli kyrka klockan 12.30


skor <3

Glömt var jag såg denna bilden.. MEN ME LOVE! Fuck knät, kanske blir fucking platta skor på studenten :'(

Tjoho

Random som vanligt, på väg till dans nu ^^ Uppvisning på entré, 23e, kl 3, på våning 3 - haha gissa vem som haft tråkigt(A)

Sen bilr det faktistk massa PLUGG!!!

Me lajk


slappt o snyggt<3

Hello

Jag vet att jag är sjukt seg, men det är bara någon vecka kvar till student nu!! Kämpar som fan här. Har fått sjukaste uppgiftem(trodde vi inte skulle få fler, men ack) vi ska skriva ett arbete på Ma C? Skrivftligt minst 2s om derivata -.- Ofta liksom? Men OK då kaanske jag inte får IG - de nationella e på fredag och jag misslyckas allt jämnt med de gamla proven.

Såg Wolverine i lördags med min baby <3 Faktiskt riktigt bra! Rekommenderas! Jag är absolut inte den typen som tittar på sånt annars.

Uppvisning på moriskan i kväll på nån skolgala - känner itne riktigt för det är lite mkt trött..

Inte mycket som hinner hända annars.. Blev en inplanerad storstädning igår typ men kändes bra =)

Sen är det bodoni som gäller på lördag kanske, orientalisk klubb då, men tror inte jag går faktiskt pga knät plus psykologiprov på måndagen som e enormt..

Woho

Haha, kan man vara gladare :D ? Festen 1maj, riiktigt skoj, ännu bättre att jag inte blev bakis :D Charlotta o jag fixade dansgolvet som ni ser här, och musiken till en början :P

Nån som hade bilder?

Hatar knät! vill bara dansa o dansa o dansa! som denna söta lilla sak ^^ ==>
Men måste rusa, ska till skolan nununu!
Inlämningar och redovisningar på alla lektioner idag!! (BLÄ)

18dagar

...om 18 dagar är jag 19 ^^ Intressant :P haha, kul för min del iaf, en vecka senare är det student!!


UEFA!!

Omg vet ni vad :D Ska dansa bakom en kändis på UEFA den 29Juni!! vi är 30dansare som ska vara med.

20 000 - 30 000 pers som kollar plus att det sänds på tv4!! :D Swedbank stadion! Fett roligt!!
Koreografin ska göras av en som gjort danser till melodifestivaln oxå =)

jag är kär..

Kär i skor!! Såg dessa häromveckan på DNA! Bra pris, de är skin, 499kr! Vänta bara till jag får pengar (!) then ure mine
(6) Liknar de jag använde tills de gick hål genom hela, förutom färgen :P

Måste dock testa dem med skoinläggen när de kommer, kanske inte passar då.. De borde komma imorgon! De skrev 5arbetsdagar, de har gått de nu :O

snyggt från ellos

Den här bilden o slappa somriga stilen föll mig i smaken =)

Buzzador, neutrogena

Jag är medlem i Buzzador, där man får vara först att testa nya produkter och marknadsföra dem innan de kommer ut. Denna omgången så fick jag testa Neutrogenas Oil-free make-up remover och rengöring som ska förhindra finnar.
Har använt detta i en vecka och det känns som att det verkligen fungerar =) jag återkommer med resultat i slutet av Maj månad =)

Himla massa prover att dela ut.

God morgon

Sorry för att jag missat skriva på så länge, vet att jag var så noga innan. Nu är det fullt kör eftersom studenten är på väg och det är sjukligt mycket att göra, har 7 arbeten inklusive Nationella i matte C som jag OMG HOPPAS jag åtminstone får Godkänt i!

Och nu HELA föregående eckan har vi repat VARJE dag inför föreställningen som vi hade i söndags på palladium, varje dag! Är fortfarande helt slut, knät mår sådär men jag orkar inte ens pallra mig iväg till doktorn..

Fick oxå veta att på Måndag igen har vi en ny uppvisning på Moriskan i folkets park, jag har dock inte fått veta några tider än, men jag tror jag kommer använda min nya silvriga dräkt :D Satt igår till halv tolv på natten och sydde klart den =D

RSS 2.0