Klipp Klipp

Jag tänkte slänga dessa leggings som det snart går hål i, som jag lagat hål i o som e allt anat än svarta längre - MEN så kom jag i kontakt med en SAX! This is the Result!

Me Lajk!

OUTFIT Shorts

Sista gången jag använt shorts detta året i guess, ni blir det bara kallare o kallare.. Det smyger obehagligt på - VAD DAAEN HÄNDE MED SOMMAREN!?
Short - Vero moda
Linne - Gina Tricot
Oversize - Gina Tricot
Halsduk - MQ

Uppträde

Jag när jag uppträdde med en vän på en fest =D

OUTFIT

Oversized tröja - (Melli) Gina Tricot
Jeans - miss 60
Linne - Gina Tricot

OUTFIT

Kjol - Monki
Tröja - 2nd hand

Malmöfestivalen 10

Några enstaka bilder från MFs alla uppvisningar

dans

Ahhh! Har i princip inte varit hemma sen onsdags mer än att komma o byta om! Dansat flera timmar om dagen o gått resten, så gissa om min kropp säger emot nu! Ledigt idag sen börjar jag jobba imorgon! Bilder o allt kommer så såningom!

Regndans

Ska uppträda med en kompis på hennes grannes fest ikväll =) Tanken var att vi skulle dansa utomhus, men i detta skyfallet blir det till att tänka om :P

Det är ett nummer med ett poppigt trumsolo som jag ska lära ut i höst, sen ska vi flippa! Vi ska köra orientalsikt till ett mammamia medley!

Öron

I höst kommer mitt öra se ut såhär ungefär, den översta ska vara ännu lite högre. O jag ska ha tillbaks mitt 3e hål på snibben som växte igen för ett antal år sen..
Annars har jag ju 2st/sida.
(lånad bild)

OUTFIT

jeans - miss 60
Linne - monki
Kofta - H&M
halsduk - H&M

ellos kuddar

Söta kuddar från ellos.se!

Ikea

Handdukar, stora o små som matchar =)
Bebis o jag var ute på ikea o handlade till ett framtida hem. Blev basic saker, som behövs. Även nya galgar som håller kläderna uppe! :P men de hängde jag in i min garderob redan nu =)

Wish me luck!

Intervju tisdag kl 8 på morronen!

OUTFIT

Haremsbyxor - Från Mamma
Linne - Monki

Möllevångsfestivalen 2010

Möllevångsfestivalen var för sista gången i år, o jag var med =) Hamnade i tidningen på en mkt liten del, men kan ni hitta mig? Om inte, så klicka på den lilla bilden så har jag ringat in mig själv haha !

OUTFIT 3 aug 10

Träffade Lisa för första gången på 3 veckor sen hon varit i norra kalla sverige! :D underbart! Hon inreder sin lght nu o jag får va med o hjälpa till lite (A) skitkul e de
Jeans - Miss 60 från carlings av min baby <3
Linne - Only

Miss 60 Jeans!

Dessa miss sixty jeans fick jag häromdagen av dany.. random shopping.. tack baby! själv köpte han flera saker själv, översnygga fred perryskor i helt ny modell, o en röd kofta o jeans =)

Kinika

Mer från min webshop som nu har 40% rabatt med koden aug2010! www.kinika.se

Italy Heshk Beshk

Bild från Uppvisningen i italien en av två som vi köpte =) Jag fram, hanna o michelle bak =)

OUTFIT 31 JULI 10


Linne - Monki (snygg rygg!)
Byxor - H&M
Halsband - från charlotta =)

Skor

Helt fantastiskt underbara skor från min butik (www.kinika.se) Favoriterna är de gula <3
Under hela Augusti kommer ni att kunna handla med 40% rabatt på alla varor i min butik, (förutom nedsatta varor och plagg från varumärkena Mo'Cycle och More more more). Ange rabattkoden aug2010 för att ta del av erbjudandet!

kinika

Massa nytt i min webshop! www.kinika.se! Så jävla sugen att köpa nåt, men kontot är tomt.. :(
Men för er som vill och kan:
Under hela Augusti kommer ni att kunna handla med 40% rabatt på alla varor i min butik, (förutom nedsatta varor och plagg från varumärkena Mo'Cycle och More more more). Ange rabattkoden aug2010 för att ta del av erbjudandet!

RSS 2.0