Plugg

Ska börja med min rapport för näthandeln jag håller på med.. Men jag vet inte var jag ska börja!! Utöver det så smärtar det i båda knäna o i ryggen - wei - Första gången "fel knä" vikt sig..
Svårt att plugga hemma, tittar runt, så ser jag 100 andra saker jag kan göra istället. Men skärpning nu!

Gardin

Nya gardiner! Gör sig i te rättvisa på bild. De är guld med svart, men det svarta försvinner helt.

Hr ägnat lite av min lediga tid till att städa huset. Mattan var grovt dammig så den åkte ut, sen blv det stooor städning. Dammat o torkat allt från lampa till lister o blommor o element osv. Nu är det himla rent! Så kan man andas ordentligt!

 


Sytt kudde

Hittade ett gammalt tyg som blev ett kuddfodral häromdgen:) sydde på en söt liten knapp oxå!

 


Ljusbrickan

 

 


Köpt!

Det blev köpt två sängbord! :) snyggt o enhetligt!

 


köpas

Malm sängbord - ikea
ska köpas inom kort! Vi har sängen i samma serie, o det finns inte mycket i sängbords-väg, så dessa får bli the ones! Finns massa assnygga sänglampor oxå som jag e sugen på.. men får se vad det blir sen. Mycket som behövs redan.

Nyår :)

Denna klänningen är inte riktigt jag, men jag e kär - hade inte varit fel på nyår eller liknande, ev i en dovare färg hade inte varit fel heller.. o kavajen har jag i rosa-beige, LOVE IT! Perfekt, MEN måste kemtvättas, annars hade jag haft en i var färg. Båda från HM


Juul

Go' jul!

-idag firas det jul hos mommo o moffa, med mamma o syster o allas sällskap. =)

Igår bidde det första lugna dagen för mig på evigheter, svårt att varva ner o inte göra nåt men säkert välbehövligt. Dany fick Starwars blueray boxen alla 6 filmer dårå.. Men inte visste jag att jaag skulle få se på dem oxå.. Hade ju gärna sluppit men två filmer gick igår, o jag tittade ju på vissa delar. haha! Annars blev det vår sorts julbord; Beställde väääärsta mealen o tillbehör från BK plus chips o choklad till efterrätt! Mätt o tjock eller vad!

Julklapp till mig :)

Denna har jag fått av Dany <3
jag letade o luktade i 100år, men hittade inget. Har inte bytt på ca3-4år nu för att jag inte hittat. Men denna är galet god!! LOVE! Han pekade på 2st o detta var den andra! 


Nyhetsgatan

Tror min gata/närmaste närområde kommit med i sydsvenskan en handfull gånger senaste veckan minst nu!:

  • Branden i samma hus(källaren) i tisdags, när jag träffade på den underbara röken och farade över mina kläders öde(som var i tvättstugan i källaren) - ha ha.
  • Skottlossningen samma dag/dagen efter precis i närheten.
  • Slagsmål mellan 7pers(resulterade i sjukhus för nån) tvärs över gatan.
  • Rån i garage  2-3 kvarter ifrån igår.
-länkarna tar dig till sydsvenskan. Detta e bara som jag känner till..
ändå så trivs jag mer här och känner mig lugnare än när jag bodde på värnhem.

haha?

Jag undrar hur och med vad folk tänker ibland? O vad tanken med det som sägs faktiskt är? Mållös.

Vana

Haha, insåg nyss att jag fick världens sug på kaffe o frukt.. Så kollade jag på klockan. Hade jag varit i skolan så hade vi fått fikarast 9.30-9.40 vilket man blivit van vid efter dessa månaderna, så vanan slog till från ingenstans. Tycker det är så himla intressant det här med hur kroppen dfungerar ibland =)

Make-up

Sminkningen från Tangopalatset :) Hade hittat lösfransar på HM billigt, så kunde inte låta bli. Det syns ingen färg, men det ska vara guld-svart ögonskugga med vita detaljer. Babydoll fransar :)

Inget o säga

Har inget vettigt att skriva just nu egentligen..
Sista skoldagen igår, skönt att veta att man får vila lite nu. Dock ska vi börja igen 2a jan, och under "lovet" bygga en hemsida/E-handel plus skriva rapport osv. No shit, så gör jag en svensk magdasshop. I framtiden ska vi även bygga en fysisk butik, i teorin, kopplad till denna. Så det kommer bli skoj :)


Hade massor av förställningar inplanerade, men så ställdes allt in o liknande, så nu blir de ingenting.. Känns tomt, köpte ju min röda fina, juliga dräkt. Men istället är massa festilgheter inplanerade som omväxling, massa gamla, oanvända glittriga klänningar som kommer till användning =)
Jag för precis ett år sen. 23dec på Karib Creol.

Tangopalatset

Uppträdde med awalim på tangopalatset igår:) gick suveränt bra! Galet stolt över att ha lärt mig en avancerad koreografi på dryga 3veckor o det synkade med övriga i gruppen som lärt sig den under terminen :)

 


Fungerar till cocktailparty`?

Är bortbjuden på 30årskalas med tema cocktailparty precis innan nyår.. Kan denna passa till det måntro? Med nån snygg uppsättning och lite smycken. 

En av mina bästa o egna kreationer <3

Dräkt

Bild från MF2011, haggala.
Dansa dansa dansaaaa! LOVELYY! Anmäld till Marta Korzuns workshops i mars nästa år! GAALET vacker o duktig dansös! Can't wait!

Tid köpes

bokstavligt talat.. Jag älskar att ha mycket o göra,speciellt nu när jag stormtrivs med klassen och såklart dansen. Men att ha 11-14timmars arbetsdagar med 30min matlagning o 30min vila emellan, lite sömn och ingen tid att tänka på mig själv, min sambo eller nåt annat börjar sätta sina spår. Jag hinner inte så mycket som att smsa om det inte är akut/viktigt. Kollar mail/facebook på lektionerna när vi ska jobba med excell vilket är skönt.

Mina elever ska uppträda på fredag o jag på söndag(lördag va oxå tänkt men ställdes in för 2min sen) så de e mycket jobb, speciellt eftersom jag valde att ta på mig en högt avancerad dans på 2veckor från grunden.. BUT I LOVE IT! Njuter till fullo, men saknar lite andrum. Tycker nog mest synd om omgivningen som måste lida av min frånvaro.

Lyckades med en spontanutgång i lördags som var väldigt speciell.. kl 21bestämdes den helt, dvs MASSA TID O FIXA SIG hihihi, o nykter sånär som på en drink, så började vi med att spela FINNS I SJÖN och KOTTE (HAHAHAHHAHAHA) innan vi gick ut! Sjuukt roligt, inte spelat de på år och dar(fy vad gammal man känner sig) :D

O ja, jag har tid o blogga nu - WOOW - men repar hemma ikväll istället, skulle tvätta... men jag ORKAR inte (A) skjuter påre litta nurå. ^^


Vägg

Köptes en vägg för att avskärma sängen:)

799 på xxxlutz


Julpynt

Snabba Bilder på granen o pyntet:)


Kurslitteratur

Efter att ha köpt fel böcker, så fick det bli att sälja -  så nu säljer jag ALL gammal kurslitteratur :) Även Bebis Historia ^^

RSS 2.0