B-day

Happy b-day to u melli!! <3 I wish u the very best of days and a crazy year to come! :D
Bild från 2005 halloween - jag e 15 melli nyfyllda 13 hahah

Ankara

Denna dräkten hade jag i lördags på ankara, och bortse från mitt ansiktsuttryck, så körde jag på ljusrosa bas på ögonen och lila/rosa/svart skugga o lite rosarött läppglans :)  Inte de bästa ljusen på någon av dem

Amriel

Debuterade som Bellydancer Amriel idag! Jag är så nöjd över det uppträdandet! Film o bilder kommer så fort jag får tag i dem!

SÅ jäkla duktig e jag!

Kanske lyckas sänka mina kostnader med mellan 600-1000kr/månad! om 2-3 månader.. men dock!

Lösningar

Nu  har massa småsaker löst sig! Bekräftelse om studiemedel godkändes idag bland annat, vilket tyngde mig enormt! Sen att se på min personliga sida alla mina fina poäng från skolan gjorde mig gott också, ger lite känslan av att jag kommer inte misslyckas med detta heller! Ska bara få tummen ur röven o öva lite på danska innan skolan börjar så jag inte får ett absolut helvete!

haha dock fick jag kommentaren i veckan.. "Jag känner INGEN med så mycket problem o shit som dig" haha

Har även nu äntligen bytt vårdcentral! Sökt tid för ett hälsosamtal, ska försöka fixa tid för utslagen oxå.. Har tid för o kolla magen, bara för att se om det behövs en remiss.. O i semestertider..! osv osv.

Undrar också om jag ska gå ur facket nu? O hur man gör, försökt läsa på forum o så, men finns inget konkret! Efter jag pluggat klart så kommer jag dessutom inte tillhöra det facket, o som dansledare som jag oxå är, så är det fortfarande fel fack! Det e så avancerat :/

Dansa

Uppträder med Awalim på Bakkafestivalen imorgon, blivit hela 5danser! Sen en timme efter står vi på scen några av oss o dansar bakom behrang igen =)

I've Missed U <3


Outfit Juli -11

Hmm, skjortan blev vääldigt grön i detta ljuset! Den e mkt dovare i färgen, o genomskinlig!
Hittade denna hos Melli o fick den för en 50lapp oanvänd :) Weii Passar perfekt till hösten!

kloka ord

- Being normal is probably the lamest thing you can be -
- "Hello" is the most powerful word against loneliness -
- Someday you will miss today -

HIttade dessa på existenz, korta men så fulla av betydelse...

Mormors o morfars trädgård

Me + iphone + mormors trädgård = bilder

iPhone hem

Detta skal fick ja av bebis häromdagen :) ROSA o helt perfekt <3

New in :)

(noterade just vilka lårmuskler jag har :/ )
Fyndade lite på stan häromdagen :) Hittade denna på indiska med öppna ärmar, jag e helt såld! Vill ha flera färgeer! Men finn inte :( LOVE! Blev ett par "kjol-shorts"oxå men vet inte om jag behåller dem än..
199kr på indiska:D

Street party köpenhamn

Kommer fler bilder snart! Hittade bara denna nu :)

Bellydancer Amriel

I THINK I FOUND IT! Nej men kanske, smälter det fortfarande.. Jag är i allt större behov av ett artistnamn och allt länkat med mina vingar/ängel e taget. Dock hittade jag Amriel, the angel of the month of may.. Jag e född i maj, o jag har vingar på ryggen.. Så detta är most likely att jag faktiskt väljer att ta.
amriel?

Har nån roligt?

Har märkt nu att när jag kollar i "arkiv, kommentarer" så hittar jag att inlägg jag gjort för flera år sen kommenteras mycket NU av engelska personer.. Får en känsla bara av att det inte är så snällt menat.. för att en engelsk person att tycka att min blogg är väldigt intressanr bör de väl förstå svenska osv.. nej känns skumt, men ja kan ha fel?

Bunni

Haha sött litet skal jag hittade på tradera! 
Väntar fortfarande på det bebis beställde till mig, oxå rosa men med flap!

Projekt långkjol

Fick en kjol i längden av en långklänning

Den klipptes o syddes om i två lager där nedersta delens blomstermotiv användes ytterst o resten som underkjol då den var så genomskinlig
Sen syddes på överdel! Allt imorpviserat, as i went on, här är dock inte det färdiga resultatet utan en nålad version :)

Ska peta ut ett öga

Jag tycker det e så DÖDLIGT SNYGGT med glasögon!! Har alltid velat ha det, men ser för bra och det är ganska dyrt även utan styrka. Ändå valt o testa några modeller för skojs skull, dock är ingen av dessa drömmodellen. Bortse ifrån att jag är väldans förkyld o ofixad på bilderna.
Bilderna tagna med iPhone :D

RSS 2.0