I-LANDSPROBLEM 202

Ska uppträda, o ha tight dräkt.. men vilken dräkt ska man välja då..?
Fixa svart/röd tight basic kjol till den nya (bud på det)
Silvriga
svartrosa
rosa..
Det är en klassisk låt och sstil. o den röda dräkten är ju både ny och mycket klassisk.. tyg sökes!

Snott lite fler citat från facebook

som jag vill dela med mig av..

  • Att förlåta någon är som att ge den tillåtelse att såra dig igen. (o igen o igen..)
  • Love your parents. We are so busy growing up, that we often forget they are also growing old
Roligare:
  • när jag va i din ålder tappa jag min första tand,inte oskulden
  • Du är som Google, allt jag söker
  • Det är klart jag blir avundsjuk när andra kramar dig. Eftersom för en sekund har dom hela min värld i deras armar .
  • Till alla tjejer som säger att alla killar är skit, vem bad er testa alla?
  • Om kärlek började med bråk, skulle jag misshandla dig

Outfit

Skolan i veckan :)

 


Julpynt

Ny var de pyntat o klart:) äger just nu bara denna adventsstake. Men snart bli vi med gran o pynt oxå :)

 


Hittat på en facebookstatus

En tankeställare!!! ..... En pappa kommer hem sent från jobbet, trött & irriterad, när hans 5-åriga son väntar på honom vid dörren. Sonen: Pappa får jag fråga dig en fråga?... ... Pappan: Ja, vad är det? Sonen: Pappa, vad tjänar du i timmen? ... Pappan: Det har du inte med att göra, varför frågar du sånt? Svarade pappan argt. Sonen: Jag vill bara veta, berätta va du tjänar i timmen! Pappan: Om du ...absolut vill veta de, så tjänar jag 100 kr i timmen. Sonen: ohhhh :( får jag 50 kr? Pappan svarade förbannat: om den enda anledningen till att du fråga är att du ska få låna pengar för att köpa något fånig leksak eller något annat skit så kan du gå och lägga dig med detsamma i ditt rum! tänk på varför du håller på att bli så egoistisk, jag arbetar hårt var dag för att tjäna pengar och så uppför du dig så barnsligt!!! Den lilla pojken gick till sitt rum och stängde dörren. Mannen satte sig ner, och blev ännu argare över pojkens fråga. Hur vågar han ställa såna frågor för att få pengar? Efter ca. 1 timme hade pappan fallit till ro och började tänka: kanske va de något som han verkligen behövde dom 50 kronorna till, för pojken bad väldigt sällan om pengar Han gick till pojkens rum och öppnade dörren.... Sover du, min son? Frågade han Nej pappa, jag är vaken. Jag har tänk, kanske va jag lite hård mot dig innan, det har varit en lång dag och jag lät min frustration gå ut över dig, här har du dina 50 kronor du frågade om! Pojken satte sig upp och log, "åååhh, tack pappa!" så lyfte han sin kudde och tog upp några skrynkliga pengar. Pappan såg att pojken redan hade pengar och började bli arg igen. Varför ville du ha mer pengar när du redan har?!! frågade pappan. Den lilla pojken började räkna sina pengar och så tittade han upp på sin pappa: "för ja inte hade tillräckligt men nu har jag! pappa jag har 100 kr nu kan jag köpa en timme utav din tid sa pojken och räckte pengarna till pappan! Var snäll att komma hem tidigt i morgon, jag vill gärna äta middag med dig!. Pappan blev förkrossad. Han la sina armar runt sin lilla son och bad honom om att förlåta honom. Detta är bara en påminnelse till alla er som arbetar så hårt i livet, vi bör inte låta tiden glida genom våra fingrar utan att ha tillbringat någon tid med dom som verkligen betyder nåt för oss , dom tätt inpå våra hjärtan. Kom ihåg att dela för 100 kr av din tid ihop med en du älskar. Om vi dör imorgon kan firman vi jobbar för lätt ersätta oss inom några få dagar. Men familj och vänner som vi lämnar kommer känna tomheten och förlusten i resten av deras liv !!

Himla fin text.

Outfit utgång

Tentafest!

Linne- carlings
Byxa- hm
Bandeu bh- bikbok

 


Möblerat

Då har Helly hjälpt mig o bebis att möblera om vårt storarum! Det saknas en del, vi ska ha upp en gardinvägg, sängbord sänglampor, ny helkroppsspegel:)

 


Mys

Tända ljus middag o mys :)

 


Detaljer dräkt

Närbilder på dräkten. Är inne på 2-3e året att pilla med den i ändå mkt kvar! Den måste bara bli bra!

 


Ritat

Jag har varit sjuk i veckan i legat hemma o ruttnat.. Men passat på att rita en hel del iaf :)

 


Dräkt in progress

Mitt dräkt projekt som ja hållit på med 2-3 år redan. Men så här ser den ut nu. Mkt som inte e klart än.

 


Magdanskjol

Blev en beställning förra veckan på denna svarta kjol, 7stycken för o va exakt! Till mina elever och en till mig när jag ändå var igång :) Man kan aldrig ha för mycket sånt hära! Från ebay! kommer passa super till den RÖDA dräkten jag precis köpte :D o den röda silkesslöjan :) Julklapp från mig till mig!

Tv

Har ju inte visat tv väggen! Me love!


Ev min nya bebis

Har bestämt nig för en ny dräkt till jul! O i helgen kan de bli en beställning! Har utfått från den röda silkveil slöjan jag köpt. O denna modell Har jag tittat på länge, o sett irl på en annan dansös i lila:) men så svårt att välja!


Maskerad/ halloweenfest

Halloween outfiten!


Outfit

Nya levis jeansen:)


Pukko

<3


Stadium

Säljveckan på stadium! Riktigt skön vecka! Sista dagen fotade vi för redovisningen I deras mössor. Vi tog de fulaste men vi älskade dem efter! Hihi


Carlings!

Blev shopping med baby idag. Tror 7-9k åkt idag! Sammanlagt. Mina jeans för 899 och spetslimne med dragkedja för 249 båda från carlings. Sen är det köpt chips snacks läsk mm för ett par hundra. O bebis dräkt(han kmr bli så ball!) han köpte mig inlägg oxå:)


Han själv köpte 10tshirts, 1 par jeans. Skor. 2 mjukisbyxor. 2hoodies. Luftmaddrass. Maskeradsräkt. Parfym. O massa smått ! Var svårt i gå på stan med tyngden av påsarna haha!


hej

Projekt-arbetar på stadium plus denna vecka. Roligt, men nu börjar de bli lite för upprepande, man kommer inte vidare med säljteknikkunskaperna utan att ha hög nivå av produktkunskap. Så man börjar trampa på plats..
Roligt roligt ändå. Den hårdaste "lov-veckan" hittills :P
Taggar lördag iaf! Ska äntligen ha min maskerad/halloweenfest! flera uttklädnader är redan klara :)

RSS 2.0