Erkännande


Pyssel

Sista dagen i skolan satt jag o Jenny o pillade med våra iphone hörlurar, detta blev mitt resultat :) Supernöjd!

Outfits i massor

Orkar inte sätta alla bilderna i egna inlägg så här kommer lite av de senaste outfitsen under julen plus första bildens alla alternativ på vad ja skulle ha på julaftonen, de blev dock ingen av dem ;) 

Julklappar

 
Har firat en riktig svensk jul! Blivit julbord 3 dgr i rad, jag fick massa julklappar som jag aldrig räknat med, jag hade fint sällskap, var med på uppesittarkvällen för första gången i mitt liv (Hjälp vad svensk jag blivit!) hahah. Ingen vinst där inte men roligt va de :)Här är massa bilder på julklappar jag fått o hur de blivit när de kommit upp :) Nu är de myyspyys i lghten! :D
 
 

Gaammal

Hittade en megagammal design på bloggen o testade att använda den, o det gick! Nu ska jag designa en ny och hoppas att de fungerar äntligen!

<3

Dansa dansa dansa!
 

Kappa ebay

För mkt fritid leder till att kolla runt på internet, hittade denna ursöta kappa på ebay!  Tänk att ha den såhär när allt och alla är grått, svart o mörkt klädda under vintern!

linne

fint budskap, synd den inte var snyggare annars hade ja nog klickat hem den.

Luften gick ur

alltså jag är så förbannad, arg, besviken osvosv att luften har gått ur mig bokstavligt.. Jag har kapacitet att skrika o skälla, men de gör fantamig ingen nytta helt enkelt. Jag gör snart vad som helst för att slippa alla i min omgivning, finns inget gott här att hämta längre, jag har ett par dagar letat efter resor, men har inte riktigt råd, nu skiter ja snart i vilket o tar allt ja äger o åker iväg, inte för att ja vill komma tillbaka ens en gång. Vad har jag egentligen som får mig att stanna? Dansen o Awalim typ..  Dansen är de enda jag alltid någonsin haft även fast jag troligtvis kommer förlora den en dag också. Jag känner nästan att jag behöver ursäkta min existens för folket omkring mig och att jag vill ha med dem o göra.. 

hihi

 
 
Gillar alternativet till gran!

Varm shopping

Var med Jenny på Emporia häromdagen o shoppade en del, bland annat var tanken att köpa mig en varm kofta som inte var svart eller grå som allt annat i min garderob. Resultatet blev den övre koftan från Bonelid, MQ! Gissa om jag var skeptisk, men det blev ett köp och jag har inte lämnat tillbaka den! :D I LAJK!
Hittade även den nedre, en silvrig kofta som jag fortfarande funderar på, oxå den från MQ men den är kall och svart så kanske inte blir.

Dräktdrömmar

Mitt framtida projekt <3 köpte en bh att klä, men blev kär i den så får hitta en annan istället innan jag kan börja. Mkt som ska beställas i form av strass o swarowski kristaller också. Lär bli ett långtida projekt.

Mys i lghten

Tidigare i månaden köpte jag ju min puff som syns längre ner, den var guld värd, o nu kan man sitta och ligga skönt i soffan :) med massa förvaring därtill ;)

Fick också äntligen en designljusstake som ajg velat ha - juligt o fint - från Markslöjd .)

Dessutom blev det en ram till bilderna jag köpt tidigare men som inte höll sig på väggen(klister på baksidan) så nu är den också uppe :)

Shoppat

Fick som sagt ett presentkort från burlöv center. Här är de jag passade på att fynda, sånt som man inte alltid vill lägga pengar på själv. Lite smink, svinhårsborste, ett linne o schampoon osv :)

Nya skalet!s

Blir man inte bara så glad av denna lilla sötsak? :D Min lilla ängel ;)

Nya kjolen


Jag har ett tag letat efter denna kjolen som jag hittade i all hast en gång på H&M. Idag hittade jag den för första gången sen dess, dessutom i min storlek o på rea! Väldigt glad blev jag !:)
Det syns inte på builden men den har en viss "skrynkel effekt" uppe vid midjan som e assnygg!
 

den lilla svarta

 


Jag är kär! Ville ha denna till nyår, men hittade den IRL.. o den va väldigt stor i storleken, så va inte ens lönt att testa.. men tur i oturen. dösnygg hade den varit ändå!
 

Inspiration

kanske borde använda min kjol såhär, så att jag kan ha den till vardags oxå - istället för att ruttna i garderoben :)

skoj

hahahah den nedre fick mig o skratta högt!!

Zhagareet, tangopalatset

Bilder från shabiin (Orientalisk streetdance typ) mycket mimik och mimning som ger sjuka bilder! hihi

Show tangopalatset

 
Dansade Shabii på tangopalatset med awalim förra söndagen på Zhagareet.
Såhär såg jag ut :) Försökte sminka bort min förkylning, gick nog OK ;)
 

Silver

Spraymålat min guldspegel till silver :)

Dräkter

Blev smått överraskad när jag fotade mej själv i dräkt före helgen. Har nyss legat hemma i influensa i över en vecka men har ändå hållit formen någorlunda(Vilket försvann omedelbart när jag mixade med naturen o levde på BK o godis i gbg)

Jag har bestämt mig för att sälja den silvriga dräkten så fort jag orkar, den är använd 4 gånger på över 3 år.. så ska köpa en annan istället som matchar med gruppens övriga dessutom :)

Den svarta har jag postat många gånger, men är också sällan använd, men eftersom att jag har sytt den själv så har jag mycket svårt att skiljas från den, samt att den är klädd med swarowski kristaller som är så fint på scen. Har dessutom köpt mer strass att klä den med :)

Julpynt


Jag äger verkligen inget julpynt. Lämnade allt i förra lägenheten där jag dessutom tror att jag glömde mina älskade änglar jag fått av mormor, vilket skär i hjärtat, men sen har jag inte haft tid att köpa nåt eller känner att jag har pengar att lägga på sånt i år. Däremot fick jag denna som en liten present för nån vecka sen, vilket va så fint :) Så nu står den på bordet o doftar gott.

Fick mig att skratta


haha igen, jag är nog lite lättroad eller utttråkad, kalla de vad du vill - men denna var skojig oxå! haha

HAHA!

 
Sjukt kul citat!! hahahaha
Haft heta diskutioner om just detta, jag vet att de inte kommer att hända (alltså jordisk undergång) så jag har kul åt det :)

Aktiv Ungdom Malmö

Elevshowen! Film finns på facebook! Fortsättningsgruppen som dansade pop-saiidi!


Bilder från Göteborg

Några bilder jag har från gbg, Lucia Oriental i Göteborg på Draken i lördags :) Fler bilder hoppas jag få tag i :)
 Utsikt andra natten när vi bodde ihop :)
 

allså ja..

Att man kan känna sig lycklig håller visst inte mer än max nån timme nån enstaka gång då o då.. Jag undrar om de inte är mig det är fel på allså. Sa dock hejdå till handledarna på Burlöv Center med Jenny idag.. Jag hatar avsked på alla sätt och undviker dem gärna. Men trots allt så kändes det jättebra, vi redovisade det sista vi gjort och till slut, som tack för våra veckor, så fick vi vars ett presentkort på vardera 500kr. Det känns så bra att veta att ens arbete faktiskt varit uppskattat och att det varit till nytta på riktigt! Njuter av det! Presentkorten handlades upp ganska snabbt ;) Massa småsaker som man inte unnar sig själv annars! Just nu drar jag mig i soffan o mår lite halvdant.. Är rätt slut efter en underbar danshelg! Hängt oavbrutet med awalim senaste tiden, o det är underbart, alla är så fina människor inifrån o ut! Stress, roadtrip till Gbg, dans, scen, makeovers, sleepovers och massa skratt till tårarna sprutat! Det är framförallt denna samhörighet som håller mig kvar i Malmö/Skåne <3 Mina söta elever uppträdde på fredagen och det gick såå bra! Jag känner mig så stolt som ledare. De kunskaper jag får utav min utbildning kan jag använda i dansen och de ger resultat och det är så sjukt kul för mig att se!!

Shopping nu plzz

G
Jag e lite kär..

Koncentration!

Ska skriva min presentation av LIAn på Burlöv Center som ska redovisas på torsdag.. Hur ska man få med allt på 15 minuter?

RSS 2.0