Sanna ord som beskriver allt perfekt

Life is too short to wake up in the morning with regrets.
Love the people who treat you right and forget about the ones who don't.
Believe that everything happens for a reason...
if you get a chance - take it,
if it changes your life - let it.
Nobody said that it would be easy..
They just promised it would be worth it.

I like to move it, move it

Oh herre jäklar vad det händer saker nu! Idag har jag packat o haft mig hela dagen, verkligen tömt alla skåp på mitt skit - de e mkt skit - och även garderoben o kollat källaren. Haft tvätt så allt e rent till fredagen. Gardiner o stänger e nedtagna, ännu mer skit är slängt. Men lär bli rensat mer när jag väl är på plats. Lastbil bokad. Folk ihopsamlade, dock är fler välkomna som frivilliga då 4 våningar utan hiss kräver ganska mycket energi. haha ;)
 
Så imorgon är verkligen packat med planer också. Jenny kommer så ska saker säljas, nycklar hämtas, pizzeria väljar, saker hämtas, galenskaper ska hända(!) HAHA JAG HAR VALT FEL DAG FÖR DETTA EGENTLIGEN! men ska inte backa ur det. Till kvällen finns det planer på att åka till lägenheten med blomster och speglar, sån som lätt är i vägen eller går sönder lätt.
 
Fredag D-day! Jenny, min personliga chafför ;), kommer så hämtar vi lastbil, sen till pappa o hämtar sängar, sen till hit o hämtar skit, o sen lastar vi ur.. Låter ju väldigt enkelt! Har bara packat idag o har redan ont i hela kroppen... Ikväll lägger vi på lite dans på det o utöver de har jag ju legat hemma sjuk igår, inte mått så mycket bättre idag, men låssas som inget nu. Fel timing!
 
Lite mer dansjobb i sommar dessutom. Kan ju behövas för plånboken! Bredband e beställt så jag kan börja jobba vid datorn igen nästan direkt när jag kommit in i mitt hem!

Ska ha

Fina saker i lghten:)


Mera inredning

Mer som jag e sugen på!
Badrummet kommer vara rosa!


Hem

Mycket nytt som ska införskaffas till nya lghten. Här är lite småsaker som ska köpas efter flytten:)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/460830/images/2012/pic_207000844.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/460830/images/2012/pic_207000844.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/460830/images/2012/pic_207000844.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/460830/images/2012/pic_207000844.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/460830/images/2012/pic_207000870.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/460830/images/2012/pic_207000870.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/460830/images/2012/pic_207000870.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/460830/images/2012/pic_207000870.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/460830/images/2012/pic_207001204.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/460830/images/2012/pic_207001244.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/460830/images/2012/pic_207001264.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/460830/images/2012/pic_207001265.jpg" class="image">


Fint

Ih!
Nycklarna hämtar jag på torsdag - flytten sker på fredag! AHHHHH!! hahaha :D
Varit dutti iaf, beställt bredband nu till lghten iaf :) Känns som jag packar o packar men aldrig tar de slut, ändå äger jag inget..? Varit på stan iaf och kollat runt på vad jag ska köpa för att inreda skiten! En vägg kommer att målas, dock inget som kommer ske direkt men finns i planeringen. Även ev en möbel som jag ärvt, som ska bli vit :) Dock e prio på Soffa ganska så direkt när jag flyttat. Vågar inte köpa före och köpa fel.. Igen.. Nu ska allt passa in, och begagnat is the shit då jag ändå ser denna lägenhet som tillfällig, även om de kan bli ett par år. Men trivas måste man!
.
Ms. Negative har blivit Ms. positive. Har aldrig fått kommentarer i mitt liv att >jag< sprider positiv energi.. förrän nu senaste två månaderna typ. Härlig känsla och något jag vill, och ska, hålla fast vid!
.
Tack alla underbara människor som stöttat mig på vägen till detta <3 Guld värda är ni!

Effektiv

Idag har varit en bra effektiv dag!
Suttit i telefon massor och bokat möten, ändrat försäkring, fixat med banken, städat pärmarna. Inte allt som blivit klart än dock.
.
Fick nyss brev där det stod att jag ska opereras! Haha var läskigt att läsa, men det är bara födelsemärket vid ögat som ska bort :P dock måste tiden ändras för dagen efter ÅKER EMELIE O JAG TILL LONDON! <3 !! YAAY! :D

Process

Stod nyss o sminka mig när jag insåg.. Jag använder verkligen bloggen som ett medel att handskas med hela denna process jag går igenom just nu. Det är skönt faktiskt. Är liksom allmänt sinnesförvirrad och ibland undrar jag verkligen vad jag säger o gör eftersom allt inte står rätt till. Och här tvingar jag inte på någon mina tankar :) Vem som helst kan läsa! För det slutar ändå med att jag glömmer vem jag pratat om vad med, och så har jag sagt samma sak 8 gånger till samma person, medan jag med nästa pratar som om den vet allt, o den inte har den blekaste vad jag säger. Så just nu får alla leva med sinnesförvirrade lilla mig ;)
.
När denna veckan började så var de tomt i kalendern. Nu är det minst en sak planerad om dagen, vilket syns i rosa i telefonen :) Roliga saker som att jag håller en möhippa på lördag, eller släktmiddag på söndag, eller alla träffar med nytt o gammalt folk och vänner samtidigt som vi sakta men säkert glider in i veckan där mina nycklar ska överlämnas och jag i all hast och utan att veta nåt, ska bygga ihop ett bra lag att flytta med. Spännande.

Intressant

Livet kan vara väldigt intressant ^^
1,5-2v kvar till mitt hem! Hur det ska gå med min sällskapssjuka får vi lov att se, men det kommer bli brabra.
.
Är just nu galet sugen på att sy dräkter och dansa! Dansa kan och ska jag göra, sy är det lite svårare med nu. Imorgon däremot så ska vi börja sy nya kläder till awalim :) Inte samma sak, men roligt ändå! Nu däremot blir det o jobba lite följt av Jenny som kommer hit, o så ska jag försöka få sålt böckerna och lämna bort säckar med kläder o möbler till 2nd hand!

Mer sålt!

Ännu mera sålt! Nästan så man blir trött på de, skickade iväg saker och fick betala en frakt på 450kr på en gång! Kändes saftigt men kul ändå! Har nu bara böckerna kvar att bli av med sen en hel påse kläder o saker till.. men de åker till 2nd hand.. även lite dansprylar för nån 20a eller så till gruppen kanske. o nårra möbler som ska skrotas tror jag.. o en julgran med samma öde till mötes.. Helt ny, men jag bara orkar inte de med, och ingen som köper mitt innan midsommar heller! Sen är jag ganska klar med det, bara att packa de jag fortfarande äger.. köpa det jag saknar, flytta, börja om.. hihi passar på o klaga här ;) Tvingar ingen att läsa ändå :) Det är dock inte att jag inte är tacksam, bara fugged up i huvet :D!

Dansande

Mycket dansande som händer nu! Love it - fuck knät! <3 Njuter av varje sekund med dansen, det enda som alltid finns och funnits med mig som inte en människa nånsin kan vinna emot.

Soffa

En soffa är just nu min högsta önskan.. Få lov att bara lägga sig - utan att somna som i sängen - o slappna av för en gångs skull. Glo en film, äta gott o kanske sällskapa. Två veckor till, sen ska jag hitta en bra soffa med. Kom på det att jag e fucked up. Min senaste semester var två dagar efter skolan började i augusti förra året. när jag åkte till ungern och dansade 24h på 4 dagar. Lov finns liksom inte på högskola. just nu känner jag att det är dags snart.. efter flytten måste de iaf bli. Kanske inte att åka iväg, men bara koppla bort o koppla av. Speciellt nu när allt händer och har hänt. Sov 11h inatt - i min värld - galet!

Note to myself

Slutsats. För mycket att göra. Lösning. Imorgon, söndag = Jobba jobba o fixa o shit! inte lämna huset..

Danskläder

Inte äger jag nåt sånt...

Allt är heller inte på bild.. Hahah


Hahah

Hahah


Kunde inte sagt de bättre själv..

Right on..


Party


Nya tvättkorgen

Till mitt nyrenoverade badrum! Kommer bli så coolt! Aldrig bott nånstans där det varit nyrenoverat på de viset hahah:) njuta!


next step

Så har man sålt kläder för 1000kr.. de går bra nu.

Började dansen idag. jag DOG så mkt jag tog i :) Men är sjukt stolt över att jag har mitt eget företag o min egen dans. tjejerna verkade trivas o ha kul allihopa! Häärlig känsla allting! Kul att få in reggaeton. Lite ovan själv men kan börja vänja mig lätt vid detta. Träningsvärk here we come. En vad som inte slutar krampa o så cuba café nästa :D LOVE LIFE!

Spegel

Köpte denna till lägenheten:) living


Ikea

Hitta denna lampa på Ikea! Love it! Kanske blir en till lghten, 300kr


Moster

Älskade syster med systerdotter! Hannah<3 sötaste ungen jag sett!


Kaffe i sängen

Var kanske inte bara iden att sälja alla sittmöbler så tidigt, men iofs annars hade jag väl aldrig fått de sålt. Nu måste jag sitta på golvet eller sängen, sängen e jobbig för jag somnar varje gång hahah. Längtar efter lägenheten! Att få göra nåt så enkelt som att ringa mitt försäkringsbolag o bank mitt på dagen hade för mig varit vardagslyx. Inte vara rädd för o väcka nån o smyga runt hela dan.. :( kan säga att det är en utmaning o dansa med iphonehörlurarna kopplade till datorn.


LIA

Jag vet inte vad som händer. ÄNNU mer bra nyheter! Gaaalet! Behöver semester asap. Nu är min andra LIA säkrad på en marknadsföringsavdelning! O den e inte förrens i höst, man så skönt att ha en så bra plats säkrad!

Bellydancer Amriel

Imorgon börjar det! Dansträningen för sommaren! Kom och svettas! Anmäl er eller drop:a in!
Kom gärna 15minuter tidigare för att kunna betala och ifall ni har frågor! Välkomna att dansa!
Glöm inte temat är Orientaliskt med en touch av reggaeton, vilket kommer ge en grym träning och magen kommer vara i fokus! Kom till hemsidan här: Bellydancer Amriel

Hihihihi

Förstår ni känslan när man såg detta?
nr 8 av 349! Man ska ju lätt hålla hoppet uppe :)

Mer sålt!

Komiskt det här! Säljer mer o mer o mer. Blir lite ett beroende att få bort gammalt skit! Har en hel hög böcker också som ska iväg. O själkvlar packar ner ett par som jag inte ska ha kvar.. orkar man leta? Haha. Kan 3veckor gå snabbare? Inte för att jag vantrivs, men för jag vill leka med min egen lägenhet!
Denna från IKEA är just nu favorit soffan. Hittar jag inget billigt begagnat när jag flyttat så blir det denna söta om den mått-mässigt passar in. Dock inte rosa trots allt. :) Sjukt mysig är den! 3500kr är också 500kr mindre än budget!

Nya tag

Det finns ett fenomen där saker går alldeles för bra hela tiden! Första gången i livet upplever jG det nu. Stolt moster! Tillskott i familjen igår o jag tåras fortf av glädje!
Nackdelen med allt som händer: det är ju grymt stora omändringar i livet så det inte e klokt.. Dock tar de såå mkt kraft att bearbeta att jag sover dåligt på nätterna o sover halva dagarna. Samtidigt ska man jobba, planera, packa, tänka osvosv jag e slut/utmattad/överväldigad! Kroppen är inte gjord för för mkt glädje -hahahah- <3

Trots saknaden på energi så ringde telefonen 20.20 på lördagen. Jag låg till sängs.kl 21.00 var jG fixad o klar. O det slutade med utgång med underbaraste Emelie! Ankara o Harrys! Självförtroendet växte något när man kom in på 27+ när folk inte tror man är 18ens till vardags! Hela kvällen vad nästan gratis! Vi blev bjudna på det mesta(!) o annars bjöd Emelie mig på resten. En perfekt utgång helt enkelt med sjukt bra musik, fleeeeera timmars dans o fint sällskap<3 lyckligt utmattad!


Nöjesteatern

Så mkt bilder det finns från nöjesteatern, här kommer en iaf:)


Jeansskjorta

Älskar min nya jeansskjorta! Från jc är den:) grått jeans med svarta detaljer och så skön. Love!
Outfit från avicii:)


Aktiv u elevshow

När jag marknadsförde mig på elevshowen såg jag ut såhär:) blev käpp dans med mina elever- var sjukt kul! Var himla många år sen man klädde sig som "nybörjare" vilket gav härliga flash backs haha!:)


RSS 2.0