Outfit

Här kommer en till!


Outfit

:)


Designat om min byrå

Tog ner blommorna som varit i köket o kom på att de kunde passa här på:) men de åker nog av igen


Mitt fina nagellack

Älskar färgen!


Outfit

Älskar min nya kjol!!!


Outfit

Från champangelunchen/grill i parken


Outfit

Helt enkel outfit


Söta grannar

Fina grannar man har, synd att skiljas ifrån dem.


Outfit

Den fina mobilväskan jag fick tilll min födelsedag, matchat med mitt skärp i samma nyans :)

Outfit

Outfit från veckan som varit. har maaassor med bilder på mobilen från de fina varma sommardagarna men som inte kommit upp!

Svävar på rosa moln

Jag har nog ALDRIG mått så bra som jag gör nu.. Det är fantastiskt, jag är hög på livet till en nivå som är utanför denna värld!

I måndags fick jag både jobb och lägenhet.. Jag e mållös! När jag ska skriva på anställningen så ringer hon o berättar att lägenheten är min. Den är så söt, med en stor balkong! Badrummet renoveras o så fort de e klart om 3v. Får jag nycklarna. Denna lägenhet är då i Lorensborg, mot en gård som till ytan ser lugn ut och inte vätter emot en hårt trafikerad väg! Sova om nätterna!
.
Och då min underbara familj och mina helt fantastiska vänner.. Jag drömmer! Så är det gräddat med solsken och värme om dagarna! För att inte sluta där så sålde jag av gamla smycken o skit som legat o skräpat i evigheter och fick mig två tusenlappar! Flytten är betald och sakerna är borta ur mitt liv som en börda mindre på medvetandet. Bara resten av den stora högen bakom mig :)

Nya skor

Till awalim ska vi nu ha klackar i nån spec dans, vilket medförde att alla fick köpa såna här skor i olika färger! Rosa blev de såklart för min del! Assnygga med mina nya vita jeans! 199 din sko


Avicii

Av ren slump så fick jag chans(eller hade inget val) att hänga med på aviciis konsert på malmö arena! Och jag ångrar inte en sekund! Måste varit den absolut bästa utgången Ever! ASGRYM musik o trevligt sällskap, framför allt en underbar dansparner o vän, jempa! vi ägde!! Jag har visst kvar några gamla moves fortfarande som inte är orientaliska :) trots allt extrem dans på sistone så hade jag sjuk träningsvärk dagen efter! Knät dog lite men de var så jäkla värt det! Jag var pigg hela natten oxå! Minns inte när de hände senast! Utom att man endast med skjorta o halsduk fick gå från Gustav pga dålig planering så blir det en svårslagen kväll! Love!


Haveri

Inte direkt så att man har världens inkomst eller så.. Men av nån anledning så nu när de e sommar o man vill köpa på sig fina saker... Så ska ALLT ANNAT som är livsnödvändigt gå sönder..! hahah Micron på väg utför redan. Knappt året gammal, drygt! o andra sällanköp som uppstår nu samtidigt.. Om vi bortser från att jag tnkte skaffa körkort, skaffa möbler till en lght och/eller resa! Men skolan e över om 1 vecka, då minnsan ska det jobbas ihop cash!

Awalim med skåne lyfter!

Två fina bilder från igår! Kommer flera!

Foto: gisela acerup.

Nöjesteatern!

Dags för sista dagens med uppvisningar (på ett tag iaf) två shower på nöjesteatern med arnbergs! tredje dagen man e hårt jäkla sminkad tidigt på dagen! hihi, sjukt kul iaf! Video har kommit upp på uppvisningen igår, men bara på facebook för er som kan se där :)
.
Galenskaper på gång! Vad ger man sig in på egentligen ;) moheheheh!
.
Så är kommande dagar ganska fullplanerade också. Redovisning big time för högt uppsatt chef och marknadsansvarig. Hinna träffa ann-sofie som besöker sverige o de andra flickorna som också samlas!
.
För övrigt.. Jag som är grymt ANTI värktabletter i vanliga fall.. äter dem väldigt flitigt just nu! Tandläkaren rings direkt imorgon bitti! Detta är ICKE KUL!

Outfit

Outfit från veckan som varit

Mina elever på stortorget

Det var ju uppträden på dansens dag på stortorget, det finns youtubeklipp på där jag dansade. Och här är en bild på mina finisar!

Outfit

Ja jag har ju insett att jag missat att lägga in bilder under ett bra tag. Jag gillar att samla outfitsbilder, för att sen lättare få insiration åt mej själv när jag har dåliga kläd-dagar. Vilket varit mycket senaste dagarna :P

Lugg

Jag har nog inte visat det, men för en - två månader sen skaffade jag mig lugg igen :P Inte för att den är framme så ofta, men den finns and I like it!

Outfit partiii


Outfit

gårdagens

Magdans

Dansa dansa dansa! Helt fantastiskt roligt! min gröns ligger på 3,5h med relativt ordentligt tempo. Sen svartnade det för ögonen! Är just nu helt inne på att vilja gå workshops till latin rytmer. Men icke. Spara spara spara.
Hittade en bild från i julas från tangopalatset!

Funni

Har på senare tid medvetet änrat mitt enormt negativa sätt att se på saker. I början av denna veckan så har de gått på auto! Jag insåg att detta är nog den sjukaste veckan på länge med enormt mycket dans o 4 föreställningar i helgen utöver allt det vanliga, plus ett projekt i skolan som är på skarpt läge och oxå det stort som faen! Men till poängen, alla andra dagar hade jag sagt vilken "helvetesvecka" som väntar.. omedvetet så har jag istället nu refererat till den som "utmaningsvecka"! Jag är grymt faschinerad av mig själv, mer o mer! Allt går så mycket enklare och är roligare!
.
Dock ligger företaget lite på is eftersom det är så sjukt mycket annat att göra, jag trot mig sakna nåt papper och hinner inte marknadsföra mig eller visa att jag finns än.
.
Jag har en fin relation som inneboende, vilket känns som en hög grad av mognad! 
.
Lägenhetsjakten går sådär, finns inget av intresse, jag tittade på en där jag stod etta i kön, men den motsvarade ingen av mina förväntingar what so ever o eftersom man får en ny kötid när man flyttar, så e de viktigt att jag hitta mig något bra. Fick mig ett gott skratt igår. När jag bodde vid Värnhem och entré byggdes o de nya lägenheterna där också byggdes, så var alltid drömmen att flytta in till en av dem. Igår blev en sån lägenhet ledig. Dock missar den 2 av mina priopunkter, men sen så vill jag inte bo i den änden av stan längre, men det var i alla fall kul.

Do do di dam dam

Vilken härlig dag igår. Smått ångestfull; Jag står etta till en lägenhet som jag inte vill ha eller inte har råd med(om jag vill ha ett liv oxå dvs) Men bara fenomenet, tackar jag Ja så har jag mitt eget ställe! Jag är dock bestämt att jag inte ska ta dumma beslut bara för att, men det går bra i övrigt med letandet och har snart en lägenhet ändå! *ta i trä*
.
Idag ska jag göra några ärenden på stan, sen leka frisör åt en kompis för att sedan gå vidare på ett 25års kalas (JA KALAS ;) ) Jag vet inte, men börjar känna mig gammal, snart 22 år själv också! haha, nejmen nästan! Vad händer med tiden? En stor del av mig är fortfarande 18 :) Och ingen tror att jag är över det ändå så det är bara skoj! hihi

epic citat is epic


what other think of you is none of your business
Den var så klockren att jag satte frukosten i halsen just som jag läste ;)

RSS 2.0