Min nya stolthet

I sjukstugan har jag suttit o skapat denna! 
Inspiration från en tröja på GT som bara fanns i svart, som ja ville ha i vitt. Jag är sjukt nöjd och denna kommer att bli mycket väl använd på fest som till vardags o ännu mera i sommar! 
Klippte mammas sov t-shirt :) ! Jag borde vara sjuk oftare, för de e då kreativiteten flödar! Liksom snoret... moheheheh! ^^

Om man skulle anamma detta?


Scener!

Översta 2 bilderna = SHM! LÖVELY! 
Understa bilden = Shlager på gustav med Pernilla valgren :)

Fix o trixh

Köpte min lila godisskål till soffbordet som jag velat länge, och silverfärg. så denna guldspegel börjar sakta men säkert bli silvrig.. Sprayat kanske 10 gånger redan men går inte snabbt ;)

Outfits under veckorna

  
Litet ihopklipp av outfits som blivit av men också som inte använts än :)

Till mitt lilla hem

Pallen med förvaring här ska jag köpa som förlängning till min soffa. Allt från rusta. Funderar på matta.. men de kommer nog inte att bli av alltså. Sen hitta jag den här lilla hyllan att ha i hallen. Vill ta bort den som tillhör lägenheten eftersom att den är så ful! ;)

Vill ha!Hittat alla dessa på H&M igår. Alla till bra priser, dock funderar jag på att översta kjolen ska vara kornblå! Alla i material som jag kan använda. funderar på om man ska beställa eller vänta o spara pengar till efter nyår.. hihi. Kjol är dock planerat tidigare då jag vill ha en i jul.. Var jag nu tar vägen dvs....?

SHM!

SWEDISH HOUSE MAFIA IKVÄLL I KPH med Jempa o Jens o alla man kan tänkas träffa på!! TAGGA!!! Ska bli så j*kla fett, ska dansas satan!!

Mardröm

Tänk att de tog mitt livs värsta mardröm för att ja skulle ringa o inte ge upp till jG fick en tid! Fy fan mardrömmen känns som ett minne o var så jävla verklig o kan va verklig, ja ser bilden framför mig hela tiden, o de e så äckligt hemskt!!! Gråter som om de vore sant.. Men fått bekräftat att de inte e.


Happy

Jag längtar efter nåt som får mig att må bra igen.. jag pallar inte.. Jag orkar inte. klarar inte av detta.. 

misstag

har jag gjort ett misstag?

Sanna ord

Yupyup


Mår illa

E så stressad o pressad att jag fysiskt mår illa!

Hade kunnat byta inriktning på bloggen nu"hur man går in i väggen gång på gång utan att lära sig av sina misstag" aja. Bloggen fungerar för mig att lätta på trycket, allt ja inte kan säga rakt ut till nån -får ven som helst annars läsa- eller nåt. Skiter i, jag mår iaf bättre.


Trött

Denna kropp har lagt av. Natt2 med mardrömmar deluxe, vakna med vääärldens huvudvärk. Jag kunde inte förmå mig att gå upp, började med tråkig sms växling o innan man ens gick upp. Gotta love missförstånd. Ingen Lia idag, skola istället. Toppas med nåt positivt som sällskap hos jempa o hennes kille, rep med hennes elever, mys innan vi sover för att imorgon pynta för hennes show osv. Har stått på scen x antal 100(?) gånger men aldrig sagt ett ord. Imorgon är det lilla jag som för första gången pratar på en scen, trots att jag bara ska presentera showen, så e jag äckligt nervös för detta. :p

Sen från söndag så börjar massa dans o rep för de shower jag sk delta i! Jävlar ja hur man ska klara av det när man inte klarar av sig själv just nu! Men längtan att få dansa o uppträda bubblar varje fång jag hör musik. 


Haha hittat på facebook!

Everything happens for a reason, but sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!

hahah bästa på länge!

Badrummet!

 
De tog ett tag men ett halvår senare så har jag fått allt fixat, hängare för handdukar, toapappershållare på väggen, lite estetiska saker osv. Plus varmvatten i duschen igen - LYCKA !

Mitt fina hem<3h

 
Mitt fina lilla hem igår. Först¨r fortf inte att jag själv lyckades få tag i mitt eget förstahandskontrakt i Malmö, men stolt är jag för det <3 Dimmigt o jäkligt var de igår oxå, men mitt myspys hem. :) Mycket mera som ska göras! Läst att mattor kan dämpa ljud, o det är tunna väggar i huset, så trots min enorma avsky mot mattor så kan de hända att det kommer in en sådan nästa år. Även mera gardiner, snygga tavlor o en ram till mina tre bilder, en sänggavel hade inte varit fel heller då.. Men sen har jag en hel dröm hur ja skulle vilja göra med lghten, men det innefattar att riskera att döda allt ljus i hela rummet så de blir nog inte av här ;)

Hahah! Tyckte denna var right on!


Mera vill ha!

Förutom skorna o ljusstakarna.. Så hittade jag en helt uuuunderbar tavla i olja som jag bara så gärna skulle vilja ha i mitt hem <3... Från chilli, inte dyr för att vara så bra gjord o stor, men utan överflödiga resurser så äre lite svårare. Eller rättare sagt, prioriteringarna måste ordnas före.

Vill ha vill ha vill ha!


Snart är de jul! Jag har väl knappast någon form av julpynt i min ägo och inte heller pengar till detta. Vill inte ha de "vanliga" adventsstakarna, eller en "vanlig plastgran". De ger ingen riktig julkänsla eller personlighet tycker jag. Inte i mitt hem allså. Jag hittade adventsstaken ovan på Coop!! Jag dog när jag såg den! VILL HA! Men 300kr? gärna två stycken dessutom.. nä! Men faen va snyggt de skulle varit med den svarta!!

Sen har jag råkat hitta dessa skor. Jag letar ALLTID efter skor som är anpassade för skadade ben o fötter. typ ECCO pga mitt skadade knä som aldrig blir bra (4årsjubileum i december) och när jag äntligen hittar ASSNYGGA o fotvänliga skor som combo så är min ekonomi i botten! *snyft* inte för att jag BEHÖVER men för att jag skulle kunna känna mej snygg och kunna gå samtidigt^^ Får hoppas de kommer till mellandagsrean <3

tema 80-tal Outfit

Fick följa med på 80-tals fest förra helgen. Har inga direkta bilder därifrån, men här är bild från när jag testade outfiten som jag valde :) Kjolen fick jag låna av min kära Jempa <3 tack!

Hejhopp

Trött, sliten, slut, orkeslös, medvetslös, stressad, pressad, orolig... Bara några av de orden jag försöker orka med nu.. Hej vägg! Försöker bara hålla mej stark trots att man är världens vrak när ingen tittar, men trots det så måste man hålla upp den här svenska fasaden utåt, att allt är så jäkla bra alltid. Jag räds varje minut då jag lämnas ensam med mina egna tankar. Men så e jag arg på mig själv, jag har ju massa anledningar till att vara glad egentligen! Eller visst är jag det en hel del när jag har underbara människor omkring mig, Men sen tittar verkligheten fram bakom varje hörn. O jag gör allt för att ha nån vid min sida vid varje vaken minut.

Jag har inte ens fått den underbara energi som jag brukar efter ett danspass med mina fina elever..

Nej, jag skulle lagt mej för ett tag sen. Sovdags.


Julklappstips

Denna rinniga klocka kanske blir nåt till mamma i jul..

Outfito

Styrelsemöte i torsdags o vi fick Joina. Blev nya kavajen men ett annat linne än på bilden. DRESS FOR SUCCESS

Ny klocka

Ja, att jobba i ett köptcentrum är speciellt.. Man hitta mer än man tänkt sig, denna klocka, inspirerad av Jempas snygga, blev ett tillskott i min lilla familj av smycken.Beroendeframkallande med klockor! Men dock bara 10% av vad hon betalde för sin, som trots allt dessutom är mkt snyggare oxå ;D

Outfit

Mera jobb o invigning av mitt nya halsband :D

Outfit

Jubba jubba

Mitt hem nu :)

 

RSS 2.0