sol


När jag är som lyckligast just nu.. I solen på balkongen med kaffe eller middag, bra musik inne i högtalarna.. värme <3

Detta e anledningen till att jag kräver balkong! Skulle aldrig kunna bo nånstans utan en. Har kommit på att när jag får jobb ska jag köpa en terassvärmare(hittat prisvärda som kopplas i eluttag) för att få ut mer av den även lite tråkigare dagar. Blir som ett extra rum.

Jag måste va väldigt lättroad

 

vårtunika

Fick ärva en tunika av Jempa som kom till användning i veckan också. Tycker den e så fin :)

Hög lön!

Haha jag skrattar lite åt mig själv! Deklarerade igår, då även mitt företag. Jag var säker att jag gått med minus, men icke! Fastän allt låg långt ifrån budget så tjänade jag hela 26kr/h brutto i sommras om man slår ut det på lektionstimmarna jag höll! Hahaha det vill säga före skatt och utan att räkna ihop alla timmar man lagt på koreografering o företaget i sig osv. 

Hahahaha sjukt komiskt! MEN det är inte minus o jag är grymt nöjd för att vara ny på dethär!

Klänningtime

Första ballerinaskorna på många år, jag känner mig så fin med dem!

beige

Invigde min andra vårjacka häromdagen för denna säsong. Passade fint till mina nya ballerina!

Jackan är från MQ
Skorna Ecco

ljusglimt

Trots att allt känns så blä så är jag helt otroligt glad o lyckligt lottad att ha fina vänner i min närhet. Fick en random kram på repet i torsdags som bara va så rätt, en så liten sak kan ge så mkt styrka.
 
Just nu är det lite för mkt. Nästan inga lediga stunder. jobb varje dag, dans varje kväll o försöker träffa vänner när de går men värre blire. Jag älskar dansen o de e så bra att vi repar så mycket till stockholm, men att "jobba" heltid utan att få mer än studieskulder och utan ett riktigt jobb i sikte ovanpå allt sånt tär på psyket. Hade behövt gråta ut ordentligt känner jag, men medicinen gör att jag inte kan fast jag känner att jag hade behövt o velat som omväxling..
 
Jag vet att jag skriver o klagar på samma saker varje dag typ, men ingen tvingar nån att läsa, utan det är jag som måste lätta på hjärtat för o palla med vardagen!

Starka ord


blä

riktig blä-dag idag.. Bara bläää helt enkelt på allt! Från att ha skrattat såå gott igårkväll till detta.. 
Allt känns fel, kan inte skriva för jag e rädd att allt ska tolkas fel nu.. Drömde massor inatt också.. o första timmarna av dagen så funderade jag på vilka delar jag drömt o vad som faktiskt hänt mig de senaste dagarna.. o undrar vissa saker fortfarande. Ska kolla en sak i min väska innan jag går för att veta om jag drömt att ja satte nått i innerfacket. verkligen massa såna småsaker som just nu irriterar mig! o meningsutbyten med folk jag träffat som jag undrar över osv.. bläääää helt enkelt!
 

åh help

Fasiken va illa man kan må! O vad som känts som feber o frossa samtidigt o typ spänningar i musklerna. Snurrig o totalt utslagen(sistnämnda e inte ovanligt dock) Passade på att prat med läkaren igår, o om de inte blir bättre så får jag höra av mig igen. Rätt neråt dag i övrigt, inte mått såhär dåligt på ett tag, sjukt hur de vänder från dag till dag.
 
Skulle på seminaruim, men det blev inställt, så ligger hemma o lider istället på gott o ont. Iväg o dansa 2h sen o träffa en kompis.. Får juh hoppas att jag mår bättre rätt så snabbt!! Imorgon är heldag på LIAn följt av att asap ta mig till triangeln o träffa mamma som hälsar på lite snabbt. så där väntar middag o öl o få höra hur det går med hennes nya lght.
 
Lördag är ännu mera dans o söndag o måndag osv haha :D Uppvisningar nästa helg! Jag ska göra ett solo också för att förbereda mig mentalt på tävlingen i stockholm.. Blir pissnervös varje gång ja tänker på det. Försökt dra mig ur flera gånger redan, men jag har så fina vänner o lärare som stöttar o lyfter mig så att jag ska klara av det! Har såå höga krav på mej själv när det gäller dansen, o jag ser många fel men vet  inte alltid hur jag ska göra det bättre heller.. 
 
Nej fy, nu är jag svimfärdig, får lägga mig nån timme innan dansen nu!

köpa tyger

Mina flickor ska få tyger att sy dräkter av. de blir min regnbåge! Så synd att jag inte kommer att vara på plats o få se dem..

yrke

Fick en kick av att byta inriktning i livet.. jobba inom vård istället? Vem vet, livet är långt *ta i trä* men nu är jag så sugen på att jobba, o jobba massor! Pluggat hela livet utom under ett kortare tag där jag deltidsjobbade.

ladidadi

Återbesök hos läkaren på onsdag, redan ätit medicin i 5 veckor! Väntar på en remiss fortfarande också.. Det har gått upp och ner, men jag känner att jag är sjukt glad att jag äntligen kom hit. Märker dock att mitt PMS humör slår igenom ordentligt! 
 
Börjar vecka 2 på Krickelick. Känns bra det med, är väldigt roligt eftersom jag har så mycket frihet, men då det tar tid för mig att bli säker så hade en längre vistelse än 3 veckor varit bra. Men att vara på ICA känns bra att få göra också!

Arbetslöshet

"Nu spås arbetslösheten öka" - perfekt o vakna upp till de nyheterna när man har precis 7 veckor kvar till examen! Inte alls stress o press ALLS! TOTALT köpförbud från min sida mer än det absolut viktigaste.. Sen hur man ska hitta tid att söka mer jobb under denna tid..? Gah!

Sant!


tänkvärt

 
.. påvägen hem från Landskrona igår kom jag på att jag borde hitta Jempa i Kill-format, och att jag då paxar honom!

trött

Varit på LIA 2 dagar, men ovan som jag är att röra mig så mycket, så är jag såå trött o ont i kroppen haha! Kaffe dags. Men ändå så ser jag så många småsaker på facebook som gör att jag ler o känner glädje av ändå :) Gott trött :)
Lär int ebli mycket uppdaterat nu. Idag 3h dans efteråt, imorgon skatteverket, fredag-VILA<3, lördag jempa, söndag massaa dans, sen börjar en ny vecka :)

LIA

Idag börjar LIA! Hoppas det blir bra! Ska bli kul att få agera konsult, men igen så känner jag att jag underskattar mina kunskaper, men det kommer! Kommer lära mig mycket om barn o barnkläder! Känns så inte-jag men jag är öppen för allt!

Nalle!

Fick även ärva denna söööta tröja från Emelie! Just Looove it!

Ansökt!

Då har denna morgonen gått till att söka utbildningar.. Jag är inte direkt sugen på någon nu, elelr kanske en, men måste ha det som reserv ifall jag inte får jobb. Men liite trött på att plugga mer nu.. Men jag vet att jag kommer att få ett jobb innan sommaren är slut! *ta i trä* Men man kan inte vara nog försiktig! Jag skulle varken vara berättigad soc eller a-kassa ändå!
 
Försöker bocka av allt jag kan innan LIAn på måndag. Vet ju inte vad jag kommer att orka sen! En powerpiont till Examens Hearingen ska göras idag med! Sen lite dans avslutat med att fira att examensskrivandet är över med några från klassen! :)
 
Bunkrat lite till skafferiet, bakat bröd o så för att vara beredd på att vara mkt trött.. Så ska här städas idag med så att det med är färdigt!
 
..och på tal om inlägget igår angående att folk märker av skillnad i att jag "verkar vara glad" så fick jag en sådan kommentar medan jag skrev detta inlägg! Hahah kan inte annat än att bara skratta för mig själv o vara lite nöjd <3

Träna!

Mina träningskläder är bäst! Allt är svart med rosa detaljer! Tillomed skorna! Fick Linnet av Emelie då de krymt lite för henne :) Detta är då min mysiga PW outfit från igår! Även min regn/vind jacka är svart med rosa detaljer! Awsome!

Min balkong

Fixade på balkongen idag! Puts o fix o så kom mattan på plats! Så skönt! Var inte speciellt kallt idag heller :D ! Man ser färgrester på närmsta stolen efter att vi målade om i lägenheten :D hihi personligt!

hm

fin klänning från H&M. gillar allt med den utom att den är helvit.. Så svårt med det för jag tänker antingen på student eller bröllop fastän det inte har med saken att göra

Fina och stärkande ord!

 

Idag

Idag ska examensarbetet lämnas in, så det ska färdigställas! Sen måste jag söka lite utbildningar att ha som reservplaner ifall jag inte får jobb. Hittat några intressanta, det dumma är att det är åt helt andra håll än vad jag nu siktat in mig på de senaste två åren speciellt.. Men Jag är så flexibel i mitt tänkande att jag tycker rätt mycket är kul som tur är!
 
Mycket saker som ska fixas innan LIA börjar nu på måndag, för sen lär jag varken orka eller hinna så mycket. Beställt möte för att lära mig deklarera mitt företag också.
 
Sen en del samtal som ska göras, ska handla en del så det finns mat i skafferiet osv. Klippte till luggen igår så den klarar sig några veckor till ;) Känner mig mycket duktig! Allt går bra tills jag äter lunch(frukost) Har omedvetet slutat äta frukost eftersom jag har sån sjuk energi fram tills att jag äter vid lunchtid. Kaffe drickes dock före. Men äter jag så ligger jag utslagen direkt i soffan, helskumt! Sovit middag flera gånger fast jag sover hela nätterna, och då mycket bra. O jag är anti-sova-middag för jag tycker att man sover bort livet egentligen..
 
Vad jag tror är bieffekter av medicinen. Dessutom har jag märkt att jag blivit lite trögare i mitt tänkande! Det är inte så kul, för jag vet vad jag vill ha sagt och så, men allt går så långsamt i hjärnan utan att jag kan påverka det o få fram det, eller så tappar jag lättare tråden och känner mig bokstavligt TRÖG när jag pratar med folk!
 
Däremot så har jag fått flera kommentarer om att "du verkar må bra" senaste månaden från väldigt olika håll! Det glädjer mig att det verkar märkas något utåt, fastän det inte alltid känns inåt. Men jag är så mycket mer stabil och mår faktiskt övervägande mycket bättre. Inte gråtit ens EN gång sen medicinen. De kunde jag göra flera gånger om dagen annars, och minst en gång dagligen. Det är sjukt för nån gång har jag velat reagera på något, men det bara planades ut i känslorna.. Jag är så glad för att jag kommit till den punkten och hoppas på mer resultat i längden.
 
På tal om vad folk säger om en. Jag har också hört folk säga om mig att jag "är så driven" flertalet gånger senaste månaderna. Det är något jag tar så sjukt positivt men samtidigt chockas av. För jag anser mig själv vara så himla lat o skjuter upp saker eller undviker så mycket onödigt som helst osv osv.. Men ändå så syns det jag faktiskt gör. Som mitt företag, min vilja att klara skolan bra, sökandet efter jobb, dansen osv som blivit nämnt. Happy Me :D Men så har jag också insett att jag underskattar mig själv väldigt mycket..

Åhh va skönt att skriva av sig det jag tänkt massor på de senaste dagarna! Mina Power Walks är som terapi för tankarna! En timme promenad, med musik i öronen, i Pildam då o då gör sååå gott!

LIA

I sista andetaget så har jag fått LIA fixad! 7 veckor har jag delat upp på två ställen. Första är en liten barnklädesbutik på Limhamn där jag ska agera konsult och använda mig av allt jag lärt mig mina två år på denna ubildning! Ser mycket fram emot det. 
 
Andra halvan kommer att spenderas på Malmborgs Mobilia! Där kommer jag att bli upplärd och analysera ledarskap, ekonomi, få följa ägaren som är grymt duktig! Jag var inte beredd på att bli bemött med så mycket möjligheter som jag blev på det mötet, eftersom allt annars är så begränsat. Förutom att jag lär vara medvetslös efter dessa veckor så ser jag fram emot allt jag kommer att få lära mig!

På plats där 9h/dag, sen dans 1-3h tre av dagarna, plus att det snart är dags för stockholm som vi kommer att repa mycket till. Som tur så e det under en begränsad tid, eftersom att medicinen gör mig trött fortfarande och jag faktiskt inte har arbetat fulltid förut, mer än mina andra LIA perioder. Så jag vet att det tar en stund att komma in i det. 

Sytt

Jempa skulle köpa tyg häromveckan, så följde jag med och råkade såklart också hitta nåt! Detta smuts-pastell-limegröna eller va man kan kalla det, blev resultatet som jag sydde ihop lite snabbt :) Med ett stort halsband så kan de bli snyggt!

Dock så tror jag att jag gått ner i vikt, för nästan inga av mina byxor sitter bra längre, alla är så stora.. Tur att det är sommar snart, för då har jjag nästan aldrig jeans eller så. Men förhoppningsvis har jag fått ett jobb så att jag kan investera i jeans som passar mig, till höst ;) *TA I TRÄ*

Ny jacka

Fått ärva massa kläder sista tiden :) Glad är jag för det! =)
Denna mockaj-biker-jacka fick jag av Jempa som investerat i två nya på senare tid =) Dålig bild, men snygg är den!

Shopping!


Dagens mest osexiga bilder! Men jag hade bestämt mig att köpa mina första ballerina på 4-5 år och hade sett dessa för ett tag sedan så det blev ett köp! De är från Ecco, så jag kommer kunna använda dem trots mitt skadade knä o kunna känna mig fiiiin på sommaren!! Slippa gympaskor! Det är lycka för mig!

Hittade paljett-sport-toppen som jag tittat på ett bra tag också, men jag bara visste att den skulle hamna på REAN så när den gjorde det så slog jag till! Perfekt på dansträningarna, så känner man sig lite finare och roligare. Däremot så är det helt köpförbud på mig nu tills ett jobb är landat, mer än nödvändigheter =)

Solisar

Köpte mig ett par nya solisar igår, så äntligen har jag ett par som jag kan använda! Inte de roligaste men billigt till min lilla ekonomi =) Fluuuuuga! I like them!

RSS 2.0