snygg

 
snygg pipa :) ! 299 på partykungen!

Lillasyster blev lite äldre <3För ett par dagar sen blev Pat lite äldre.. O jag inser bara hur mycket jag saknar henne hela tiden.. Grattis grattis!

grym dansbild

grym dansbild från malmö stora scenen!
 

outfits

Sällan som det uppdateras, så här kommer en klump av outfits från sommaren, samt mina nya svarta jeans på bild, som jag fått i kph^^

 

Dans


Awalim på rix fm festival i Malmö o Göteborg! Backstage! Sååå roligt!
 

Gladis

Lite så småbarnsligt glad efter en annars trist dag. Helt slut fysiskt o psykiskt av all dans o rep senaste veckorna! Show på stora scenen på Malmöfestivalen med Rix FM, samma men i GBG dagen efter, vilket var en tur o retur dag, rep o nya danser ett par timmar/dag under veckan som ledde till detta, nya shower o andra rep på MF på dagarna efter. Ännu fler shower på Söndag = rep de flesta dagarna, dock inte alla på plats för mig. Så ytterligare någon där jag inte kan delta. But I LOVE IT! Dansa dansa dansaaaaaaaaaa! O med dessa vackra underbara människor som förgyller även de tyngsta dagarna <3
 
Snart börjar jag jobba! Imorgon skrivs avtal. Nu är det ett projekt under en månad men kan leda till annat där eller på något annat ställe, vilket som så hoppar jag av utbildningen jag skulle börjat o tar en CHANS för att komma ut i arbetslivet!
 
Har dessutom fått chans att låta en av mina egna elever få provdansa för Awalim! Känner mycket stolthet i detta då jag fått vara med i hennes utveckling o upplärning!

RSS 2.0