Jazz

Så glad att jag tar mig i kragen och går på jazzlektionerna trots megatentan. Det är så sjukt hur det syns skillnad i min stil, mot alla andra som har jazz o street i grunden!! Som den älsta eleven så är jag fysiskt minst! Jag ser såå liten ut att jag stod och skrattade åt det lite, då menar jag inte i smal, utan som i benstruktur-liten. Måste verkligen öva på att växla mellan stilar så jag nu försöker jag! :) Samt en bra grundteknik e bra vilket som!

Nöjd

Innan dagens PowerWalk - jag e nöjd :)

PartiiiJempa o jag senaste utgången som slutade med två dagars grym återhämtning :P

Outfit

Häromdagen

vem?

Vem kan segla förutan vind?
Vem kan ro utan åror?
Vem kan skiljas från vännen sin Utan att fälla tårar?
 
Jag kan segla förutan vind,
Jag kan ro utan åror.
Men ej skiljas från vännen min Utan att fälla tårar.
 
 
 
stark o fin text :)
 

Grattis grattis

Bloggen fyller 5 år! Grattis till den. Den är mitt sätt att se tillbaka på saker o  minnas och för mig o skriva av mig och har varit till en stor hjälp dessa år. Many more to come..

Tillägnat lillasyrran

Haha vad man kan hitta i gömmorna på datorn.. Gissa 3 gånger om jag saknar lillsyrran.. Visst ere bara England men det är inte nära när man inte kan cykla dit för en kvällsfika o skitsnack. Vi har varit allt från fiender till hur nära som helst, o mestadels var vi ju ändå nära.. O man inser ju inte vad man har förrän man förlorat det. Jag vidhåller att flytten inte gick rätt till så jag har så svårt att acceptera det..
 
 
d
 
 
 
 
 
Ovan från 2005 
2006
 
Eljaröd med mommo o moffa..
2007

 
Madlip
Nyår!
2008
 
Minnen <3

hjälp

Massa timmars dans.. Väldigt mkt feedback.. Det är när man kommer till den insikten att man verkligen inte kan något. Uppskattar verkligen att få personlig feedbak o ber om det, men med denna gästläraren o stilen så känns vissa kommentarer tyngre, speciellt när man verkligen verkligen försöker och har övat hemma. Men förhoppningsvis kommer jag att få ut desto mer av dena nya stil. Samtidigt som det tynger så väcks vinnarskallen inom mig som vill vara bäst! 

Solsken

När solen skiner är det en bra dag. Nu skiner den utanför mitt lilla fönster, och inte för att dagen är så jättebra för det, så känns det bättre med lite sol :)

Efter lite inspiration från Jempa så blev det Powerwalk vid lunch och en kort tur till solariet för att fylla upp på D-vitamin, kanske hjälper det mot min störda trötthet nu :) Känner mig iaf piggare nu bortsett från att jag mår illa -.- Så är det snart iväg för att dansa 2h för Mohannad så vi kan få den irakiska dansen godkänd. Ytterligare 2h imorgon och jag tror nog det kan bli en morgon PW före :) Glad att jag bor så nära pildamsparken där man kan gå många rundor, förutom att en del var avstängd idag - inte för att jag kunde läsa vad skylten sa, men dock.
 
Igår hade jag en supermysig dag med jempa, flera timmars hemtenta, lite gott med vin ost o vindruvor samt god mat. Vi hann tillomed promenera o spela lite grann och klippa hennes hår! I grund o botten en bra dag - fler såna tack!
 
Är sedan länge på jakt efter nytt shampoo+balsam vilket verkar vara det svåraste jag varit med om. Har ständigt slitet o platt o livlöst hår och förstår att alla dessa ingredienser som alcohol, prarabener o silicon mm ska vara orsaken, men det är så svårt att hitta nåt som ska vara bra! Om nån vet så berätta gärna, men inte ens timmar på forum osv har hjälpt. Däremot är jag lite inne på Aussie Shine, som verkar fått många många bra rekommendationer. Har en del shampoo kvar innan jag måste ta ett nyss beslut inför nästa köp iaf!

Ontontiont

Träna hela tiden = muskelvärk
Ramla med cykeln = sträckning och massa blåmärken, skrapmärken
Inte tåla vitt vetemjöl = Kramp i magen
Enorm saknad = ont i hjärtat
 
Känner att jag lever i alla fall ;) !

snyggt

Gillade denna från asos :)

Positiv feedback, nåt att ta med mig

Igår hade vi en liten avslutningsövning på organisation o ledarskapskursen som handlade om positiv feedback. Det slutade i att i hälften av oss på 8, slutade i tårar. glädjetårar. Kort så satte vi oss i en ring där en het stol utseddes. Den som satt på denna skulle få positiv feedback från var av en av de andra i ordning. "jag uppskattar dig för att..." Stolen var verkligen het. Det var grymt utsatt o svårt att framförallt få denna feedback. Att få höra massa fina o starka o positiva ord om sig själv var verkligen överväldigande. Jag hade då min finaste vän i min grupp som direkt resulterade i tårar när jag satte mig på stolen och hon skulle berätta. Jag trodde aldrig att folk hade så fina saker att säga om mig! Man märker verkligen att man inte förstår hur man uppfattas alltid. Jag bokstavligt talat lever på alla dessa vackra ord just nu, o detta vill jag ta med mig. Jag som kan tycka att jag är lat o trött o kass många gånger fick höra om hur smart och dutig jag är, att jag inte pratar ofta men när jag väl gör det så är de nåt av värde som sägs, att jag är grymt driven o har alla dessa projekt som jag brinner för, till exempel dansen, att jag är snäll o inte har ett ont ord att säga (min smala midja nämndes :)hihi ) att jag har en positiv energi o kan skratta åt allt. 
 
Jag vill minnas allt, men vet att jag redan glömt saker som sas, hade gärna spelat in allt o lyssnat på de när man har en dålig dag. Att ge denna feedback kändes oxå så bra eftersom man aldrig riktig får göra det på detta viset. På vilket håll som helst så är man alltid i situation att kunna säga emot.
 
Ett bra avslut :) 

armband

fint litet armband. Från GinaTricot om ja inte minns fel.

styrka

Hjälp mig bara finna lite styrka!

Trött i kroppen

Fy 11h träning(inkluderat cyklandet till olika platser som är grym i ständig motvind) på 3 dagar plus heldagar i skolan, jag kommer inte ur soffan! Tur att det är hemarbete torsdag o fredag. Vila vila vila :D
 
Dock går hjärnan på högvarv - ovanligt - vad vill jag, var vill jag vara, vilka steg ska o borde jag ta, vilka drömmar ska jag följa? Facit? Det finns ett ord som beskriver mig bra, men ag kommer inte ihåg själva ordet, men betydelsen ligger i att jag tänker på alla möjliga konsekvenser i förväg, av de drag jag kan ta - i detta sammanhang men kommer bara till den slutsats att jag bäst inte gör nåt drastiskt eftersom jag behöver den lilla säkerhet o trygghet som jag har.
 

Zumba

Har en skitdag idag så som man bara har ibland. Men ska på ett zumbapass ikväll är de tänkt, borde klä på mig o sånt nu såg jag nu. Kul att gå på nåt som inte är orientaliskt och lett av nån annan ibland. Var dock på min första lektion på ett halvår (som riktigt elev-elev o inte showgrupp eller liknande) o som alltid i början så känner man sig såååå dåååliiig!! Fyy, hur man än gjorde, heheh.

min jacka

Hittade en bild på min jacka i fel färg. Tyckte den gjorde sig mer rättvisa :P Fast jag har lite svårt för de mer glansiga tyget, spec i svart

true

Haha 9gag <3

dräkt framsteg

såhär långt har ja kommit på dräkten nu. Inte långt, men det finns en bas! klätt bh o fixat lite av kjolen o satt strass i midjan. tar sin lilla tid det med, men kommer bli bra :)

Dålig uppdatering

tappat suget att blogga just nu så det blir inte så ofta eller mycket. Sitter många timmar med att göra om mitt CV dagligen nästan samt försöka söka jobb. Det blir inte många jobb men desto nogrannare söker jag. Så har vi sista kursen som börjar imorgon, fyyyy vad tiden går fort! Sen är det examensarbete och LIA kvar sen är det slut.. Jag är smått stressad och fundersam för vad som komma skall..
 
Möte imorgon inför, vad som kan bli mitt sista projekt för de sista två momenten i skolan. Vill inte säga för mycket med risk att jinxa detta också.
 
Jag har åter igen insett att jag är grymt otursförföljd! och för dem som tror på karma.. Jag tror aldrig jag kunnat göra så mycket ont för att bli straffad så mycket! Ska det inte innebära balans?
 
Fick VG i engelsk affärskommunikation, vilket var ett betyg på en kurs som kändes lite extra bra eftersom jag inte tror att jag är så duktig på den engelska biten som jag ändå är. Fått mycket bra kritik och liknande också som stödjer det positiva iaf :)
 
Nu börjar en intensiv vecka! Dans dans dans o dans o mycket skola samt förberedelser för examensarbetet och LIAn på en gång! På gott och ont eftersom jag varit nåt så enormt utmattad och trött på senaste att jag är rädd att inte klara av att hålla mitt vanliga tempo :/
 

RSS 2.0