Inte mkt

Här händer de inte mkt mer än att man brottas med sig själv just nu..
 
Gick på möte idag, o en liten skadehanteringskurs för dansen. Himla bra småsaker att kunna samt att jag kunde bidra med grymma tips till de nya inför lektionerna :) Blir dans 4-5-6 februari! varav jag ska testa Zumba hos en kollega :) Gissa hur kroppen mår sen! GÖTTIGT!
 
Imorgon har jag en ljuspunkt att se fram emot! Jempa tittar förbi o vi ska ta oss till emporia, köpa godis i mängder o mat, laga den, dansa till nya spelet ja köpt till Wii:et, just dance 4! De e bara så ASKUL!  följt av hollywoodfruar o tjejsnack till sista tåget hem går ;)
 
Lördag kanske blir fest/kalas. Söndag dansa. Måndag examenssnack. Tisdag skola o tvätt. Utöver jobbsökande dvs. osv..*notes to myself*

Liggande

 

För nån vecka sen införskaffades nya träningstights som kommer att användas flitigt i vår! Såhär ser jag ut nu efter jul o nyår, har väl tränat ikapp några gånger trots allt nu, men snart börjar allvaret så ska de bli kul att åter se före-efter bilder! Men jag är trots allt väldigt nöjd med mej själv redan nu, men när dansterminen börjar så blir de automatiskt mera. Det märks tydligt dock att konditionen är död efter ett par veckors vila! Fy så snabbt det går!

byte av fönster

Jahapp. fick brev om att de ska byta fönster här till vår/sommar.. Har jag otur, vilket inte slår fel, så byter de när de börjar bli varmt = ställningar utanför så att man inte kan ha öppet, o jag bor högst upp med snetak som lutar mot eftermiddagssolen vilket omvanldar lghten till en bastu om sommrarna. Notera jag har bara fönster åt ett håll. så läggs de väl på hyran sen också. Suget att flytta blir allt större, men jag har inga miljoner för att flytta in i nybygget bakom triangeln som jag drömmer om! Hihi dock vet vi inte va som händer nu när de snart e dags för examen :)

Vill ha sommar

Hade inte varit fel att få lov att klä sig i en söt blommig klänning med bara ben o njuta av värmen. eller?

Haha ett gott skratt åt mej själv

Skrattar gott åt mig själv just nu!
 
Jag tänkte nyss "shit, ibland tänker jag fan hela mitt liv i facebookstatusar".. följt av jag kanske ska skriva en facebookstatus som säger att jag tänker mitt liv i facebookstatusar.. Detta efter att jag tänkt skriva två facebookstatusar som jag inte kunde välja mellan att "jag har koreograferat fram imma på mina fönster" eller "omvänd psykologi mot mig själv, jag har ett halvår haft möblerat så jag haft ett stort dansutrymme utan att dansa på det, men så fort jag möblerar så jag inte har plats för mycket dans, så dansar jag dagligen". Dessa tankar var då det som ledde mig till att skriva detta markabla inlägg om min förstörda tankegång i facebookstatusar.
 
and I'm out!

Chefen


Många känslor

Just nu är de så mycket känslor o saker som händer bra o dåliga att jag blir snurrig. Allt på en gång som vanligt, var är balansen?

Imorgon flyttar min lillasyster till england permanent.. Inte mycket mer man måste förklara om hur de känns..
 
Snart tar jag examen och de e ju både kul o mindre kul. Först vet man inte var man hamnar, alltid skönt med säkerheten man har både ekonomiskt(fast man inte blir rik som student direkt) o att man har en syssla. Jag kanske involverar mig i ett speciellt EU-projekt som sista LIA som kan ge en bra framtid o som kan kombineras med examensarbetet, eller nåt annat som säkrare kan ge vidare anställning. Men projektet ser ljust ut och nu ska de skrivas o kontaktas osv. Samt att jag asap måste skaffa en deltids/tim anställning innan skolan är slut..  osv osv osv. 

var?

Just nu vet ja inte var ja ska ta vägen

Festish

Senaste festoutfiten med min nya fina kjol!

Jempa, älsklingen <3

 
Bättre o knasigare vän får man leta efter <3

Myspys


Mys i lägenheten, Jempa o jag myste till de, dansa oss svettiga till JustDance till Wii, åt ost, kex o drack lite vin en onsdag kväll. samt hollywoodfruar!! Vardagslyx p åhög nivå <3

Innan utgång

Hihi hetingarna innan de e dags att ta sig vidare ut i djungeln ;) En av de Finare bilderna för kvällen ;) hhihi Askul kväll blev det till slut! förfest, fest o efterfest på högsta nivå ;)

Outfits.

ut

När man har beslutsångest blir de många byten men också bra inspirationsbilder till mej själv till andra gånger ^^

Sneak peak på dräktens framsteg

sakta men säkert är de nålat lite strass.. mycket mer måste dock köpas in :)

Hallen

Hallen just nu e fixad lite :) Citaten skrev ja ut o bilden ritade jag när jag var 18 o är en av mina favoriter fortfarande :)

Ms dutti

Varit så duktig idag! Fixat alla punkter på "att göra" listan! Ringt e-on, o fixat flera fakturor så de betalas månadsvis istället för kvartal, registrerat alla kort jag kan o har, osv osv. Slutade också med att prata en hel timme i telefon med pappa! Jag som undviker allt telefontalande som möjligt! Funderar om min framtida karriär o han gav mej tips som jag inte ens funderat på tidigare. Nu är de dags, jag söker jobb så ja kan klara av hyran efter examen (OMG DE E SNART)
 
Har fixat lägenheten ytterligare i hallen nu också! Ramarna va inte snygga i rummet, egentligen inte alls :P.. så fick hamna i hallen tills vidare ^^

fixfix

 
Här händer de saker. Nu ska jag bara orka ta mig till stan, köpa 4-5 ramar, skriva ut bilderna till dem o ställa dem på plats! :)

Hem

Häe äe den lilla omändringen :) Sängen dårå. Så lite ljus o sånt som är uppsatt o julsaker nerpackade. Klockan förstorade jag med 9cm extra från hur de va innan.

Till lghten

Jag har ändrat om lite i rummet o har hela tiden velat ha sängbord, men tycker de tar så mkt plats i mitt lilla rum. Så hittade jag denna som ett alternativ. Hmm. Så vid dörren när an kommer in så skulle jag vilja ha nåt på väggen så letar efter ett nyckelskåp, så hitta denna övre, som e söt med en fågel som e magnetisk samt magnetisk undertill och att man kan sätta posten i den! ska se om jag hittar något i butik, för jag orkar inte beställa just nu. I köket ska jag också köpa en eller två hyllor att ha uppe bredvid spisen att ställa kryddor och ev en kruka på och lite annat smått o gott.

2012

Sammanfattat, 2012 var ett år då jag haft både de sämsta och de bästa tiderna i mitt liv och framför allt största förändringarna på en gång. Ett långt förhållande tog slut, vänskaper avslutades och nya skapades. Jag fick jobb o min alldeles egna lägenhet på samma dag. Jag var galen för ett tag. Jag startade företag, åkte på min första resa(London) som inte var dansrelaterad. Mina tvivel om min framtida yrkesroll suddades ut, jag debuterade som Amriel och blev moster samt att både pappa o syrran gifte sig och 4 generationer av familjen träffades på en gång. Jag piercade mig i all min galenskap för att till slut ta ut den igen nån månad senare. Jag blev duktigare som dansare och lärare och har funnit stor stolthet i det. Jag firade en riktig svensk jul och avslutade året med vad jag hoppas blir många nya, goa vänner.
 
 
2013 nyårslöfte skrevs.. "Jag ska skratta mera". just nu känns detta år inte motiverande, men så började jag med att bli sjuk.. Jag tar examen i maj och får förhoppningsvis jobb, jag hoppas att inte allt för stora förändringar händer så jag kan fixa mitt körkort som jag hade lovat mig själv precis innan allt hände i somras. Jag ska besöka Stockholm för första gången i Juni. Jag lär nå många toppar och dalar, men hoppas att det jag lärt mig om mig själv nu har stärkt mig så att jag klarar av allt bättre.

Jul

Outfiten från julaftn

Nya jackan

Besökte mamma i kph i mellandagarna, var på tivoli o hittade på en massa saker. Bland annat besökte vi massa butiker före lunch, och då hittade jag denna fina dunjacka, sen var de för mycket folk så vi stack snabbt iväg igen ^^ Den är finare irl!

Nyårsoutfit 12-13

 

RSS 2.0