Inspiration o skoj

 

Balkongvägg före/efter


Äntligen blev väggen klar efter många om o men!
 

BIG SLAP

De ska bli helt fantastiskt!!! <3
 

överleva

Det som inte dödar det stärker?

Jag lär bli superman när detta e över.. Innan jag tagit smärtstillande så blir jag svimfärdig av smärtan o får hjärtklappning när jag tvättar mig o de svider.. Bättre blir de ju faen inte heller! Känner mig helt hjälplös o all energi går åt att bara klara mig genom smärtan. Gör ont o äta, prata, skratta, att göra inget. Ahhhhh *inte gråta inte gråta inte gråta, gråta*

Smärta!

Dålig uppdatering denna sommar, men så mkt som händer att jag släppt datorn o telefonen ligger oxå rätt orörd. Nu har jag gått o blivit sjuk o spenderar som omväxling tid här. Har fått Impetigo som det så vackert heter, hur vet jag inte men det gör nåt så förbannat ont o ser så förskräckligt ut att jag inte lämnar huset om jag inte absolut måste. Tyvärr kom det samtidigt som syrran o systerdottern e här o hälsar på, så har varit där mkt, men inte på topp kan man ju lugnt säga. Snart är det Big Slap som jag längtat efter i många månader!! O fyy *censur av mängder av svordomar* om det inte gått bort till dess.. 
 
Sommaren har dock varit till belåtenhet i det stora hela. Mycket resor o nöjen :) Tyvärr så finns inget jobb i sikte, vilket inte e så konstigt egentligen, men det har slutat med att jag iaf kom in på en ny utbildning som jag går tills vidare "offentlig ledning" vilket kan vara väldigt intressant då jag ledarskap inom detaljhandeln nyss.
 
 

RSS 2.0