Midsommar + examen

Nu råkade jag ladda upp blandade bilder från examen o midsommar, finns fler men tänkte dela med mej av något.

 

upp ner ner upp

Gu vad humöret o måendet misshandlas o går upp o ner.. Samma sak som gör en glad gör en också ledsen. Vissa dagar e jag påväg o göra nåt dramatiskt o drastiskt, andra så e jag känslotom. Märker fortfarande av att kroppen och jagsjälv är grymt utmattad o slut, men samtidigt behöver jag fixa ett jobb asap för att slippa plugga igen, fastän jag inte hinner eller är mentalt beredd att börja igen.. GAH blir galen på mig själv!
 
Nästa vecka så river de min balkongvägg! byter fönster o dörr osv.. Så nu, precis ett år efter jag flyttat in i lägenheten o fick sova en vecka hos pappa medan de renoverade badrummet, så är jag tillbaks där igen :)
 
Haft underbara dagar i England, manchester hos syrran, äntligen fått se hur de e där. Men åter igen blandade känslor om att hon är där..
 
Midsommar va sinnessjukt rolig o random! Finaste Jempa, Kennsa, S o jagsjälv 7h i folkan sen hos mig o hitta på de ena o de andra! LOVE IT, fler såna dagar!

blandad kompott!

orkar inte göra 4 inlägg så allt hamnar i ett! Här var vi pildam o någon speciell ^^


Hur det ser ut från min balkong nu sen ett par veckor o några till fram, på 4e våningen.
 
 
B-day kort från syrran <3
 
 
 
Bild från när pappa blev 50 <3
 

stockholm bdf!

Lite random bilder från stockholm! Då jag inte e hemma så har jag inte tid o få tag i filmen heller!
 

EXAMEN IBÖ!

 

Kanske inte alla de snyggaste bilderna, men några iaf!

lycka

Jag är världens lyckligaste just nu!
 
Tagit examen, varit en vecka i Gbg med någon speciell, åker till England o lillasyster om några timmar, har väldens finaste vänner o bästaste vän, det har varit sol o vackert i flera dagar..
 
Hög på livet!

examen

Då har man tagit examen! Vad som hände i mitt huvud efter det var då inte vad jag tänkt först. Jag ska söka jobb såklart. Men nej det är fysiskt omöjligt nu. Igår köptes biljetter för att vara borta större delen av juni istället.
Jag åker först till Gbg en vecka på tisdag, kommer hem en dag för att gå till läkaren för att åka till syrran i Manchester dagen efter. 
 
Jag måste bara komma bort känner jag. Tanken att åka har funnits hela tiden, men jag skulle juh fixa jobb o så först. Men icke! Fy jag behöver den här nystarten så köpte biljetterna lite spontant igår för o komma iväg asap. Min första resa utomlands helt själv! Jag e imponerad av mig själv där. För de hade jag aldrig vågat annars, men så känner jag väldigt ofta nu mera. Jag har blivit mentalt oerhört stark, fastän jag har en bit kvar att gå. Jämfört med tidigare iaf.
 
Livet känns bra nu, medicinerna gör nog sitt o nu med semester o nystart så kan det bara bli bättre! Det positiva genomsyrar mig o mitt liv just nu!

RSS 2.0