stress

Kan ju inte säga att jag har mycket kul att dela med mej av just nu. Varje dag känns allt tyngre o stressigare o framtiden mer oklar vad jag än gör! hjälp..

olustigt

Fy sitter i soffan sen timmar tillbaks med klump i magen.. Först den LIA jag skulle ha, blev inte av, nu e tiden knapp att hitta ett alternativ. Framtiden e här sen. Jag måste ju ha jobb kom jag på. Desperationen är mig snart över huvudet, jag söker allt möjligt men lägger verkligen in min själ i varenda ansökning för att få en tjänst. Jag klarar sommaren, men efter det måste jag ha ett jobb eller börja en ny utbildning för att få "inkomst". Hösten är ju inte så rolig heller att starta ett program på. Däremot så lockar Borås väldigt mycket, utbildningarna där har jag velat gå sen gymnasietiden, o nu binder inget mig riktigt till Skåne på samma vis som förr..? Men jag kan inte komma på om det är depserationen eller önskan som talar. Såklart är det jobb jag vill ha. Danmark kanske? Har jag kommit till den punkt där jag måste skjuta dansen åt sidan för att få ett jobb? Inte för att den påverkat att jag inte fått något än. Mitt gamla CV gav många intervjuer o alla utom en gav mig dessutom jobb. Nu har jag mycket mer erfarenhet och utbildning men får inte ens några svar?
 
Vad säger spåtanten om framtiden? Jag vill ha svar..
 
Nej lösningen ligger i att jag lär mig spela gurka på heltid o ansluter mig till en orkester!

Bästaste

Jempa o jag för nån vecka sen, pyamasparty och Rosa helikopter dans!

Nytt

Mina nya fina skålar :) Äntligen nåt att ha chips eller popcorn/frukt i som är snyggt o inte är en bakform ^^

Hahah

 
 

keps

 
Skitsöt keps! Tyvärr inget jag passar i alls! 
Från fokis webshop.

today

Slutade med att jag åkte förbi pappa ändå :) De gjorde inget om de blev smittade så glad är jag för det :) riktigt mysigt! Dock sov jag knappt inatt o mår desto sämre idag på grund av det, så lär väl somna i soffan idag igen..
 
Men blir så mycket plugg jag klarar idag!

sjuuukeer

Efter en riktigt random dag med inslag av ordentligt plugg med Jempa, så somnade jag för att vakna upp sjuk... Inte kul! Näsan rinner, ont i halsen o just nu brinner jag upp dessutom. Bokstavligt legat i soffan från att jag vaknade till nu, o sovit till och från.. Pappa fyller 50 idag o jag skulle dit och hälsa på, men icke. känner mej så hemsk en dag som denna.

Ålderslös

Känner mig ålderslös! Har alltid kännt mig ung, aldrig över 18, folk har aldrig trott att jag är över 18 heller pga mitt utseende o nätta kropp, men samtidigt har jag många år kännt mig vuxen. Har dessutom alltid umgåtts med yngre människor än mig och både varit ansvarsfull o tagit hand om dem samt speglat de unga i dem. Nu för tiden är nästan alla jag är med äldre än mig, utom lilla Jempish, o jag trivs för jag kan anpassa min mogna sida bättre samtidigt som jag får vara "lillen" ibland. Jag blir 23 om två månader men kan inte placera mig själv i att jag har en direkt ålder. Däremot är jag sjukt stolt över mig själv och vad jag lyckats med fram tills nu och att jag dessutom har min egna lägenhet. Vissa dagar när jag klampar upp i trappan är jag bara så lycklig för att jag har mitt eget, som jag lyckats med själv dessutom. Inget curlat barn här inte o inga högre makter, utan det är JAG som är stark!

mhm

Ingen bra dag idag. 
 
"to do listan" är dessutom millång o energin ligger på minus. 2,5h dans snart samt tvättat hela förmiddagen. Tror dessutom att jag blivit galen på nåt vis, eller gammal? Har starkt funderat på att både skaffa katt(först testa att passa en) samt att jag funderat på att plantera massa stora krukor o grejer på min balkong, ev örter o sånt kanske också. Däremot så tror jag att risken att alla blommor skulle dö ut är för stor så vilket som lär inget av det bli av.
 
Blä.

dance

Stockholm snart. Dansa, tävla, nervööööst!

Längesen

 
HAHA! Hittade bild från när jag delade ut metro för rätt många år sen!! Det e mitt gamla rum hemma hos pappa :P Snyggt va?

utsikt

Min utsikt för ett par veckor sen - inte alls fel. Ta bort snön o ge mej vår!

konsert!

Spenderat dagen med bästaste Jempa <3 Varit duktiga o pluggat, lagat god mat med massa vitlök, ätit gooooodiiis o nötter o avslutade med två timmars Mario Party :) Kommit fram till att vi är sjukt sugna på Gyllene Tiders konsert här på swedbank arena i Juli! Bara att vänta på lönen nu, för jättebilligt var de ju inte ^^
 
Tröttare än vad jag är är nog svårt att slå. Hoppas att det vänder snart, men glad att jag timeat det till examensarbetet som skrivs hemma - jag lever i pyamas -
 
På lördag uppträder vi 12, 13 och 14 på danscentrum syd med Awalim! Öppet hus där alla kan se vad som görs i salarna, så det är inte ett stikt uppträde, utan uppvisning av projekt. Möjligtvis deltar Jempa o jag också i Harlem shake på Emporia kl 17 oxå :)
 
På tisdag blir pappa 50 :) ! Ska fixa med lite present o så i helgen om jag orkar ta mig nånstans ;D o kort ska skickas.
 

Anjélica söker jobb

Här är min offentliga LinkedIn profil som också är ett komplett CV på allt jag gjort som är relevant inom detaljhandel och kontor.
 
Jag söker just nu jobb till våren/sommaren efter min utbildning och examen som Internationell Butiksledare från Aspero Kompetens. Jag söker främst erfarenheter inom detaljhandeln som allt från butikssäljaresäljare, butiksmedarbetare till assisterande butikschef, VD assistent och allt där emellan! I området Skåne, helst Malmö med omnejd.
 
Jag är öppen för tips och utmaningar och är redo att prestera och visa allt jag kan och har lärt mig!
 
 

idag

Det är rätt så intressant att vara jag just nu.

Lillasyster o jag

Lillasyster o jag som småttingar i pappas bilar(när han va chafför). Bortskämda med Limosin till dagis :)
Tänk att hon snart har en egen i den storleken..

Inspiration

Jag gillar denna lösningen av delning  i rummet, det är möjligt att fixa i min Lght som är byggd liknande. Skillnaden är att jag har en 160 säng o jag vill bara inte ha en liten säng även fast jag är själv! ^^

Sommarprojekt

Ska göra nåt mysigt med balkongen i år e tanken :D Igår köpte jag en plastmatta på IKEA, men eftersom de e snö så har jag lagt den i hallen - men så gillade jag att ha den där istället! Inte lagt in bilder än.

Dans

Dansen är mitt liv <3

Inspiration!

Jag skulle gärna ha dessa outfits! Jag ska hitta en kjol i den nedre stilen, finns några på H&M men är så rädd att de är för flickiga på mig, men såhär skulle jag gärna matchat. Även outfiten ovan känns så Jag, sugen på skinnkjol! men blir inget sånt nu :)

Förändring

är bra!

Börjat äta medicin idag, så har rätt höga förhoppningar och lite skrämd över alla möjliga bieffekter som kan komma att uppstå, men de flesta ska vara övergående trots allt! Nu rullar bollen!

outfitso

 
Min nya svarta klänning :)
 
Lite blandade bilder jag inte lagt upp på senaste tiden :)

Zalandoin

Hittade denna rosa klänning med nitar överallt. Vill ha! :D
 
Liksom då vårens önskelista:
-sommarkofta
-blå kofta
-skinnjacka el. dyl. kanske beige?
-beige-rosa ballerinas
-sommrig tunika/blus
-sommrig klockad kjol
-naturbruna ögonskuggor
-mascara
-ALLT jag ser som jag inte har råd med :D !
 
Till hemmet:
-skålar för snacks/frukt mm(skitsöta finns på indiska)
-fåtöljen jag drömt om ett år!
-kaffebehållare
-stolsdynor
-Wii spel

skinnjacka

varit på jakt efter en ny skinnjacka de senaste året minst. Hittat denna som jag gillar, men vet inte om 2k är vad jag borde lägga ut nu. Ska köpa mina första ballerina på 4år, som inte är dåliga för knät, och som kostar en del nu. Hittat sååå mycket jag vill handla, så idag blev det att söka massa jobb så att jag får en inkomst till sommaren ! :D vill juh resa också!

Hår

Gillar denna frisyren !  :D från 2010 om jag har kollat rätt.

Dansa

Danssalen förra onsdagen :D

Konstskola

Vikarierade på konstskolan :D Hann inte göra mkt själv, men detta blev resultatet - haha

Jempa b-day middag

Hemma hos Jempa när hon bidde gammal <3

mitt hår

 
Jag är sugen på att göra om håret.. Här har jag samlat några bilder. Har juh haft typ 1000 fler frisyrer 'n dessa, men försökte välja foton där jag inte såg störd ut, så blev tydligen inte så varierat i detta urval!
Sugen på o ljusa upp håret ordentligt denna gång :)

Trött

Fyyyyy vad trött o utmattad man kan vara.. Jag är morgonmänniska (en av dessa ovanliga varelser) o går sällan upp senare än 8 ens på helger, även om jag lagt mig mitt i natten många gånger. I morse låg jag nog klar till nästan halv 10 när jag skulle fixa en sak, annars hade ja kanske legat kvar.. Har helt stängt av o inte städat lghten typ alls på ett tag, så idag tog jag mig i kragen trots tröttheten och storstädade! Då menar jag under sängen, bakom soffan, skura kakel i badrum(o allt annat) osv osv osv! Samt tvättade! Blev inte helt klar med allt för skulle iväg och dansa nästan 3h oxå.. Kan knappt resa mig ut soffan atm.

Vikarie

Två timmars vikariat till denna veckan! Nu i konstskola för 7-9åringar.. Min eviga utmaning! Ska dock bli kul :) Känns bra att kunna ställa upp på så många olika saker också, kan bli så långrandigt i vissa jobb ju! 
 
 

Smarta 9gag inlägg :)


Dans

Blev sista sekunden vikarie på tisdagens Jazzlektion! Blev väl lite blandade stilar, men turen hade jag med mej för att jag hade min fina Jempa som skulle testa på som elev men fick bli min stödledare under hela lektionen, eftersom jag aldrig hållit i Jazz, och dessutom 2h före start ;) Sjukt kul ändå! Denna eviga träningsvärk <3
 
Jag har varit ledare i:
- Orientaliskt
- Bollywood-inspirerad dans
- Reggaeton - oriental/zumba inspirerat
- Sömnadsklass
- Målarskola
- Nu även wannabe- Jazz!

Vissa bara 1-2 gånger, men ändå, jag gillar min lilla meritlista :D Jag kan bara säga att jag verkligen KAN den orientaliska biten, medan jag har ett hum om de andra stilarna, utan att vilja påstå att det är något jag är speciellt lärd inom, därför understryker jag "inspirerad". Ändå har jag enormt mycket kvar att lära inom den orientaliska för att ens nå upp till mina egna lärares nivåer, vilka jag har en sån stor respekt för!
 
Det är när man har kunskap som man vet att man inte kan något! :D

Status

Dansen är mitt liv - utan dans - ingen Anjélica.
 

sånt som roar mig!


hmhm

Allt eller inget.. De där med balans att antingen händer allt eller inget på en gång. Känner mej lite tom o hjälplös, och analyserade mej själv utefter Cullbergs reaktionsfaser igår när "chocken" släppt! haha kul när skolan följer med hela tiden. Lyckats analysera min pappa oxå utefter tre andra modeller som situationsanpassat ledarskap, DiSC o FIRO. Helt plötsligt har de fallit på plats iaf :)

Nu är examensarbetet igång, nåt möte bokat, LIA planeras o ett möte till bokat, väntar på flera svar om andra möten också. Ändå ligger jag mest passiv i soffan känns de som.. Man får lov att reagera. punkt.

Retligt! hahah


Hihi


Förändring

Förändring är bra! Nu händer det äntligen saker efter såååå många år! Har höga förväntningar fast än att det mesta ligger hos mig själv. Steg 2 är taget. Jag är inte bekväm med att skriva vad de gäller, men ville ändå skriva av mig!

RSS 2.0