tillbaka

Hej! Det var längesen man var här! Har juh knappt haft tid. När jag har haft tid så har jag gjort sånt jag inte har tid med annars ;) 
 
Tar examen på fredag! Ska bli AWESOME! 
 
Håller på att leta efter resor till Gbg o Manchester, vilka jag kommer att besöka minst en gång vardera.
 
Jag har gått o blivit kär. Lite skoj att de hunnit gå till så i all denna röra, men glad är jag :)
 
Det är väl den stora sammanfattningen på denna tid jag varit borta. Eller inte, men det är bra för nu tycker jag :)

Stockholm

 Ska till huvudstaden idag! 14 avgår tåget med 6h dryg resa! Jag som aldrig åkt mer än 4h i sträck. Aja blir att skriva massa mail o sånt som jag inte gjort på ett tag smt öva dans o snacka massa med Emelie^^
 
Har gått ner väl mycket senaste tiden.. Testade min röda dräkt o även jeans som är överstora nu.. Visst vill jag hålla en bra form o kan ha en tanke bakom vad jag äter o så. Men nu finns ingen tid. 9h LIA där jag bär följt av 1-3h dans. Jag är ett spinkigt muskelpaket.. De har blivit väldigt fel. Så som jag kämpat för o få upp en liten fettreserv på kroppen. Godis o glass till middagar är inte så bra heller. Fy vad mkt finnar jag fått. Samt pga stressen. blä på mej!

Bellydancer Amriel

 
Mitt solo från i måndags :)
Kändes som en av mina sämre gånger, men såg ändå helt okej ut så därför väljer jag att visa den. Jag gjorde några stora tabbar men man är mänsklig så de klippte jag inte bort ;)

dräkt

Min dräkt jag sitter o syr på, har hunnit med mer på den än här, men ändå en bra bit kvar. Den användes på mitt senaste solo i halvklart format ^^

Zoombie

Jag är så trött..
 
Kommer att missa flera eftermiddagar på Malmborgs när jag har olika prov o behandlningar. Så dessa ska jobbas in under andra dagar, med start imorgon, jag ska göra rätt för mig liksom. 07.00-17.00 med dans 18.00-21.20. HEJ! Men ¨åker till huvudstaden på torsdag vid lunch med fina Emelie. Så den förmiddagen går åt till att (Inte sova) fixa mig o mitt hår, diska, handla ett reservlager av mat att ha med, PACKA osv osv. Jag som är halvvägs klar med mina packningar flera dagar i förväg måste fixa precis innan. Bara lite snygga kläder att ha civilt när man volontärarbetar och när man tittar p å föreställningar. Så allt som behövs till när Awalim tävlar som grupp o jag med mitt solo. Osv.
 
Idag var en trött dag på jobb, så bestämde mig att testa Mindset. dvs jag bestämde mig för att vara glad o log o hälsade på var o varannan, jag fick mycket glädje tillbaka så jag blev glad = De gick. Till en kund kröp under skinnet på mig o vände ut o in på hela min dag. Inte pga kunden i sig, utan för att jag använder den sista lilla energi jag har för att hålla ihop, vilket jag inte hade gjort utan mina mediciner.. Jag är sjukt glad över att jag äter det nu för annars hade jag inte hållit ihop i närheten av vad jag klarat av nu.
 
Dessutom har jag en liten ljuspunkt till som är ett fint stöd o som gör att dagarna känns lättare o roligare. (Har flera ljuspunkter, men denne e lite mer speciell) :) Vill ha mer tid över till att utforska denne o träffa denne lite mer utan att sova vid varje besök ^^

Aj oj

Efter en vecka i Frukten på Malmborgs så ser jag så smått misshandlad ut. Klantiga jag slår mig, kör över mig själv o tappar lådor på mig med massa frukt o grönsaker som väger rätt mycket. Jag trivs såå med att få ha nåt att göra hela tiden och ska få mer uppgifter o typ ansvar om jag stannar kvar på avdelsningen. Så det är lockande. Trivs verkligen med folket där! Känns som hemma! O det är sorgligt också eftersom det kommer ha ett slut. Som omväxling så skrämmer de inte mig att tänka på att jag jobbar 9h/dag o dansar ca 2h/dag varje dag. Då är det bra! Drömde dock om att det ramlade en låda citroner över mig när jag blev puttad(halvsov) så de va lite speciellt:P
 
Däremot känner jag att kroppen börjar säga emot, men en vecka till med jobb, dans o sen tävling i stockholm i helgen så kan man slappna av lite mera igen :) 

Har fått mail om att jag ska göra prov för en utbildning som jag sökt, så ska få in det med! Stressad? Jag? Neeeejdå!
 
För övrigt glad o tacksam över de underbara människorna jag har omkring mig fastän jag inte hinner träffa eller ens prata så mkt med dem nu! Saknar lillasyster massor dock.. <3
 
 

Tid

Längesen!
 
Jag har verkligen noll tid just nu. Hinner knappt ens smsa o prata med mina vänner o familj. Jobba dansa sova. Mat är också rätt bortprioriterat. Har dock haft en liten ljusglimt o hjälp i två dagar. Har haft mig en inneboende som hjälpt mig att laga mat o diska o så medan jag varit iväg, för att stå i dörren att möta mig med en kram när jag kommer hem om innan jag ska iväg på nästa sak eller ska fixa nåt. Som även varit ett fint stöd när jag skulle ha hearing på mitt examensarbete. Jag VISSTE att jag skulle bli icke godkänd, aldrig varit så säker på nåt! Jag såg alla fel och brister. Så min "inneboende" fixade lite med sina restider för att ta emot mig när jag kom hem helt förstörd. Men så var icke fallet! Jag blev presenterad allt som saknades i mitt arbete, för att sedan få betyget "komplettera detta så är du en av dem som får VG" jag blev bara WTF!!!? BLEV SÅÅÅ CHOCKAD! o lättad! Livet blev så mkt enklare helt plötsligt, vikt släpptes från mina axlar! har fått träningsvärk i dem pga att jag omedvetet varit galet spänd senaste dagarna.
 
I förrgår började jag dessutom på Malmborgs med min sista LIA. Jag triiiiiiivs! Det är min sorts arbetsplats! Tyvärr fick jag veta att de har all personalstyrka som behövs, men jag får iaf grymt bra erfarenhet dessa 4 veckor! Och jag har åter blivit bevisad att detta är den sortens företag jag vill klättra inom! Ska jag gå in på varför så lär det bli en hel uppsats så jag håller där!

RSS 2.0