Mobbad

Haha hur mobbat ser det ut? Men de va ju faktiskt väldigt kul med segway! :D
 

Hannah till svarje!

 
Såklart kommer min lilla systerdotter tillsammans med min lilla syster!
 

Saknat mig?

Saknar ni mig på bloggen kanske ;)? 
 
Jobbat 8-11h/dag och 7dagar/vecka i rent arbete. minus nån timme på helgen. Fortsätter på detta nästa vecka. sen kommer lillasyster och jag är fri en vecka minst. Sen nästa uppdrag (Håll tummarna). Det är så underbart att arbeta! Och jag har hamnat på en bra arbetsplats dessutom, mindre roligt att bara få kortare uppdrag då man inte vet vad som händer sen och man inte kan spendera lönen! (haha i-landsproblem no1) och får ändå sova 8h/natt!
 
Över lag så mår jag väldigt bra just nu. Jag har heltidsjobb, får första fulltidslönen nånsin nästa månad, varsig jag kan använda den eller ej så är det nice! Jag har en underbar pojkvän. Min lillasyster kommer till Sverige snart. Jag har ett hem, fina vänner - äkta vänner - Dansen går bra, Awalim uppträder hela tiden, jag har fina elever som lär sig bra, jag får massa extra dansjobb o vikariat o möhippor lite var som. Jag har min fina familj nära mig där jag kan komma och gå när som. Jag känner mig duktig! Jag lyckas med i princip allt jag gör just nu. Jag hade en störd torsdag(minst sagt) o vände humöret direkt sen, löste ett av problemen, skakade av mig det andra o kom FULL AV ENERGi till jobbet dagen efter.
 
Jag vill bli bortskämd på detta vis, att må bra hela tiden, det är inte fel allså. Haft två stora dippar på ett halvår. som brukade vara många fler förut. O optimisten i mig växer o frodas!

RSS 2.0