sönder

jag har gått sönder.. Jag tror aldrig jag varit såhär förstörd förut.. Jag kan kan knappt känna längre och då har inte allt skett än.. Om det bara vore en sak i taget att hantera, men nej, varför skulle det vara så "lätt"? Två av mina tre aktuella mardrömmar har slått in, och en av dem trodde jag ALDRIG NÅNSIN SKULLE SKE IGEN(!) 
 
Nu behöver jag bloggen för att försöka få ur mina känslor, för jag har i princip inte pratat med någon sen detta hände. Jag har berättat vad som hänt, men eftersom jag fortfarande varit i chock med perioder av enorm ilska till allt, så har jag inte ens vetat hur jag mått. Kvällar har gått åt där jag glott på min avstängda 46" TV i timmar.
 
Trots att jag är allt annat än på topp så har jag presterat(i statistik) typ högst på jobb, fastän jag inte känner att jag gör mitt bästa.. 
 
..jag får inte fram känslor i konkret form.. Jag kan va arg och gråta men mest är jag bara apatisk. Jag saknar den tiden när jag kände mig genuint glad. Hanteringen av detta gör att jag på min höjd orkar arbeta om dagarna, sen går jag hem och sover vid 8-9 för att jobba igen.. Sliter på ett förhållande, men som tur är så spenderar han veckan hos föräldrarna och slipper mitt otrevliga humör.. Dock kan jag inte ens förmå mig att berätta för honom hur dåligt jag mår..
 
Aja.. Jag försökte iaf..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0