Me likey


Girafffffff

Vit marmor
Blivit förälskad i vit marmor! 
Fönsterbrädan är klädd
Med decorpapper, o tavlorna är uppdaterade.
Sista tavlan är motivet från en äldre herre i Kina, som tack för att han fick fotograferas med oss. Det är ett gammalt kinesiskt tecken som betyder "happiness" fick jag veta av vår guide:)

BrillorAlexander wang!
Sjukt nöjd!

Duktig


Försöker vara duktig. Mjölk, fil o kaffe köps i största mån ekologiskt, förhoppningsvis lan det göra nån skillnad. Likaså så kommer jag stödja forskningen mot prostatacancer med start när november tar slut och Simon inte rakat sig på hela månaden. No shave november.

Utöver det ska jag försöka köpa så lite som möjligt, framför allt för att spara pengar, men jag har också mer än jag behöver samt att vi överkonsumerar rejält. Så har jag varit på körskolan och pratat, så när jag får nya scheman så skall körlektioner planeras in. Jul-kul^^

Nu ska jag klicka hem några julklappar till älsklingen samt sånt som -faktiskt- behövs. Motsägelsefullt eller vad ;)

Sytt påslakan


Av finaste damast från mormor så har jg sytt ett 6-delars bäddset. Det ska broderas med ett gemensamt mönster också i nån hörna.

Min första bal <3Med min älskling <3 
En helt fantastisk kväll. Magisk, rolig, långdragen, fantastisk och händelserik.

Dansa


Dansa dansa dansa! Det enda som
Håller mig igång :)

Myspys


Älsklingen o jag körde myskväll med snittar, ostbricka o ett glas vin :) vilken lyx!

Make up


Make up inför en av många shower i Kina. Lånade make up store-ögonskugga i svart. Sjukt bra är den o står på listan att köpa när jag har jobb!

suck

Tycker verkligen inte om att vara utan jobb/vara hemma hela dagarna utan ett syfte. Jag sa upp mig från mitt jobb för att få chans att utvecklas och komma vidare i karriären, men just tiden mellan två arbeten är den jobbigaste.
 
Nu kan jag knappt gå förbi köket utan att minnas systerdotterns 2årskalas och morfar som för sista gången i sitt liv var utanför sjukhuset/hemmet.. o jag saknar dem båda så mycket.. Morfars sista ord till mig var "Besök Osby leksaksmuseum" och att han varit där sommaren innan och hur fantastiskt det är.. Det var på sjukhuset. Jag kunde aldrig förmå mig att besöka honom igen, jag ville minnas den gången som den sista eftersom han så snabbt blev sämre, sen tog de bara två veckor till att han var borta. Det tog 5 veckor totalt från att han inte kunde stå upp längre och hamna på sjukhus till han försvann. Detta var bara nån dagar efter kalaset. Han var alltid så stark o frisk, jag skulle aldrig tro att detta skulle hända honom.
 
Jag var med mormor på IKEA i veckan. Vi hittade en inredningatteralj letade efter ett pris, men det fanns inget på den, så tittade jag lite random på en bordslampa där det stod "VÄGGKLOCKA" o ett pris. Mormor o jag skrattade så gott, o jag tänkte säga" haha, berätta för morfar" men kom snabbt på mig själv innan jag sa nåt. Det är en sån sak han hade skrattat så gott åt också, liksom mormor o jag gjorde.
 
Jag tänker för mycket när jag har massa fritid. Ändå sitter jag timmar varje dag o söker jobb och städar eller dansar. Behövde få ner allt i skrift, kanske mentalt kunna lägga det åt sidan.

Hihihih
Kina skjorta


Ljust rosa skjorta från Kina på öl-kväll med älsklingen:(

RSS 2.0