Vårt myyysiga sovrum


Vårt fina sovrum. Ska låna pappas brudkitsta att ha i sängänden istället för det överdimensionerade soffbordet som jag snubblar på. O de blir min danslåda:)

I framtiden ska garderoben bytas ut(syns ej) och lila mörkläggningsgardiner köpas. Ev en matta med..

Vad vore en bal på slottet..

Min framtida balklänning och skor :)

Fix fix


Vill göra klart sovrummet. Men med Kina runt hörnet o inte en framtida inkomsr(än) så får man göra vad man kan med det man har:) såhär ser det ut då. 

shoooes me

 
I AM SO TOTALLY IN LOVE! Vill ha de rosa/nude! 399 på la redoute.. man kanske ska.. eller vänta till efter kina.. hmmm
 
 

Fit

Nåt kilo mer o ändå awesome.


Fin öl

Kwak heter denna spännande o goda öl! Kan rekommenderas för öl-älskare! Mys på bishop med S. Testade även whiskeys. Absolut bästa personalen som finns!!


Hbg skoj!Förra lördagen i hbg med älsklingen. Nån studentigt ;) o fick träffa lilla Jempa dessutom! Den bästa dan på länge<3

Outfits


Outfits för två tre veckor tillbaka:)


fudgeing trötttttttt

Ganska exakt en månad till jag åker till Kina.. två och en halv vecka till jag slutar jobbet.. Dans 10h per vecka.. Jag är TRÖTT! Dessutom en förkylning i kroppen. och huvudvärk deluxe typ varje natt och även vissa dagar till och från. Zzz
 
Semester wanted! Taggad på nya jobb o utmaningar efter Shanghai också, ta i trä att jag får mitt visum nu :) Har själv vvalt att gå vidare med karriären för att utvecklas och kunna växa och bli rekryterad direkt av ett företag för att dessutom bli lite stilla i sinnet med någon sorts säkerhet utom att lita på mig själv och mina prestationer.
 
Rensat garderoben lite ytligt, fatta vad som ska shoppas i KINA! Dessutom guidade turer genom hotellet -ja, turistigt, men nice! Sen bara dansa för 22 miljoner människor! Vi räknade på att det är mer än att hela Sverige gånger två som skulle se oss!
 
 
 
 
 

RSS 2.0